Admission

Hvordan tilmelder du dig?

Ranum Efterskole College er et globalt studiemilj√ł og √•bent for alle som √łnsker at deltage i og bidrage til vores f√¶llesskab. Eneste krav er at du er mellem 14 og 18 √•r. Danske elever kan p√•begynde IGCSE fag efter de har afsluttet 8. eller 9. Klasse, hvorimod udenlandske elever kan starte i det √•r de fylder 14. Danske og udenlandske elever som har f√¶rdiggjort IGCSE kvalifikationer eller sammenlignelige eksamener, kan tilmelde sig de avancerede klassetrin AS og A level. Elever ved Ranum Efterskole College kan g√• p√• her i op til 3 √•r for at f√¶rdigg√łre sin internationale ungdomsuddannelse, for bagefter at forts√¶tte uddannelsen p√• et universitet i Danmark eller udlandet. Du kan ogs√• v√¶lge at kombinere et √•r p√• Ranum Efterskole College med et internationalt forl√łb p√• et gymnasium i Danmark eller et college i udlandet. Mulighederne er mange og fleksibiliteten er stor. Valget er dit, s√• grib chancen!