Sejlads Kroatien p1

Sejlads i Kroatien

Sejlads i Kroatien

Dagb√łger, billeder og video kommer herunder

F√łlg ogs√• med p√• vores Facebook Sejlads side

Sejlads er landet i Zadar Kroatien og p√• trods af lidt bygevejr har vi vind i alle sejl, kanon kammeratskab og en l√¶ringskurve stejlere end Everest! Nu for anker i en bugt med friske tomater og br√łd til frokost. I aften i Biograd.

Vi sejler nu fra Hravtska marina mod Murton og Sibenik. Vejret var meget v√•dt og ustadigt ig√•r. S√• ig√•r vi valgte en kort sejlads dag med tid til at lade batterierne op og f√• t√łrret t√łj ogs√•. 
I dag mere regn j√¶vn vind fra √łst og frisk mod hos alle. 
Billede hygge i kahytten med b√łffer og kartofler, og opvask.

Sejlads i sol og med rimelig vind. F√łrst skulle vi kun ud af floden Krka ca. 7 sm. S√• satte vi kursen til nord enden af Murton og nu har vi sejlet godt 30 sm. Og vi har lavet aftensmad og hygger grindigt igennem. Mvh Olav.

Fredag og sidste sejldag. Solen varmede os godt igennem og vinden lovede fantastisk kapsejlads. Starten gik kl. 10 og alle 4 b√•de l√• meget t√¶t. Efter godt 3 sm havde f√łrer positionen skifter flere gange, men s√• kom der en brutal front ind over bjergene og vinden drejede 180 grader og temperaturen faldt 3-5 grader. Vinden √łgede og b√łlgerne byggede op til 1-2 meter. Vi rebede sejl og fortsatte sejladsen mod m√•l. 2 b√•de valgte at korte sejladsen af og de sidste 2 fortsatte til en bugt. Vinderne blev Tonny og Frederiks bes√¶tning, som p√• billedet nyder deres apolitiske skipper lakridspiber, sponsorerer af Ranum Efterskole! Vi er nu alle samlet i Zadar og p√• vej ud at spise. Menuen er IKKE pasta, tomatsovs, ris, p√łlser eller havregryn. Men lokale specialiteter! I morgen letter vi kl. 12.50 fra Zadar og lander kl 15.10 i Billund. Vi regner med at v√¶re p√• skolen 17.30. S√• er der efter√•rsferie.
 

{igallery id=608|cid=284|pid=1|type=category|children=0|addlinks=0|tags=|limit=0}da_DKDanish