Water Performance Tyrkiet p1

Waterperformance i Tyrkiet

Dagbøger, billeder og video kommer herunder

Følg ogsĂĄ med pĂĄ vores Facebook WaterPerformance side

Update fra waterperformance:

Mandag den 7/10 2013
Rejsen startede søndag den 6. hvor vi tog Ranum bussen fra Ranum til Ă…lborg. Derefter tog vi toget til København, turen tog 5 timer. Her var der bĂĄde mulighed for at sove, snakke og hygge sig. Fra København tog vi flyet til Istanbul og derfra med et andet fly til Antalya, hvor vi blev hentet af folkene fra Hip Notics, som er navnet pĂĄ den kabelpark vi bor i. Da vi nĂĄede frem til Hip Notics, blev vi delt ud i bungalows, hvor vi skulle bo 2 og 2 eller 3 og 3 sammen. Efter vi havde pakket ud, fik vi aftensmad, som folkene fra Hip Notics havde lavet. Efter den lange tur var vi vist alle ret trætte…

Tirsdag den 8/10 2013
Tirsdag morgen startede vi med opvarmning klokken 8, som vores gæstelærer Signe stod for. Efter det var der morgenmad. Efter at have gjort boards klar hoppede vi på vandet og stod på wakeboard indtil frokost. Efter frokost dyrkede vi Yoga, hvor Emma fra holdet var instruktør. Ellers gik resten af dagen med en masse hygge og wakeboard. Om aftenen var der igen aftensmad fra Hip Notics og derefter var der afslutning, indtil vi skulle være på værelserne igen klokken 22.
Hilsen Julie Løager og Louise Toft

Onsdag den 9/10 2013
Dagen i dag startede ud med en dejlig morgenmotion, som bestod af en mindre bjergbestigning. Alle elever nĂĄede til toppen, hvorfra vi kunne nyde udsigten over den fede park vi bor i.
Formiddagen stod pĂĄ wakeboard for fuld gas. Eleverne er blevet mega seje!!! Alle kan sejle flere runder pĂĄ banen nu!  BĂĄde drenge og piger forsøger sig med jump-starts, flere laver 360 slides, og nogle kører endda allerede pĂĄ hop og rails!!
Efter en velfortjent frokost stod eftermiddagen pĂĄ endnu mere wakeboard og lidt afslapning.
Dagen blev sluttet af med aftensmad i kabelparken, hvorefter de fleste elever gik i deres bungalows for at pakke til vores kulturudflugt imorgen!
Trætte og udmattede elever og lærere takker af for idag, og glæder os til imorgen.

Dag 4 – kulturtrip:
Dagen i dag har været fyldt med kulturelle indtryk og oplevelser. Vi startede selvfølgelig ud med morgenmotion, som altid.
Vi tog bussen ud til Dūden waterfalls, som er Tyrkiets 7. største, men smukkeste vandfald. På busturen lærte vi en masse om Tyrkiet: halvdelen af Istanbul er europæisk kontinent og den anden halvdel er asiatisk. Antalya regionen er den eneste region i Tyrkiet hvor der er rigeligt vand. Inde i landet har de problemer med nok rent drikkevand. I Antalya regionen er det forbudt at opføre fabrikker pga deres mange greenhouses hvor de dyrker grøntsager, blomster osv. Alle tomater, agurker mm du får i Tyrkiet er dyrket i Antalya.
Efter vandfaldet besøgte vi en moske, hvor vi lærte en masse om islamisk trosretning; hvordan mænd og kvinder er adskilt under bøn, hvad deres kæder med 99 perler betyder, hvordan fredagsbønnen adskiller sig fra andre bønner…
Herefter var vi pĂĄ bĂĄdtur, hvorfra vi sĂĄ Antalyas kystlinie, lagde til i en 400.000 ĂĄr gammel havn, og fik lov at hoppe i vandet fra bĂĄden ud for klipper og med bjerge i baggrunden.
SĂĄ blev det tid til frokost og lidt “freetime” i Antalyas gamle bydel og old bazaar.
Dagen blev afsluttet i hamam, tyrkisk bad, hvor alle fandt ud af hvor beskidte de egentligt var!

{igallery id=5318|cid=283|pid=1|type=category|children=0|addlinks=0|tags=|limit=0}