Visuelt design p1

Design i Berlin

Visuelt Design holdet i Berlin

Dagbøger, billeder og video kommer herunder

Følg også med på vores Facebook Visuelt Design side

Netop nu i Berlin…
Visuelt Design har netop været på en inspirerende rundvisning på Berlinische Gallerie (Museum of Modern Art).
 
Dagbog mandag d. 7/10:
Vi tog U-banen til Hallesches Tor og startede med at tage på kunstmuseum. Dér så vi på mange flotte malerier og udstillinger. Mange af dem var lavet af inspiration fra 2. verdenskrig og det var rigtig spændende!
Bagefter gik vi hen til Det Jødiske Monument og prøvede at finde rundt mellem stenene. Det var rigtig spændende og samtidig ret uhyggeligt! 
Så fik vi lov til at finde rundt på egen hånd. Vi tog U-banen, så en masse, shoppede en del og spiste aftensmad hvorefter vi tog hjem til vandrehjemmet. 
Vi var meget trætte efter at gå så meget og se så mange nye ting, men det var rigtig fedt og en kæmpe oplevelse!
 
Dagbog tirsdag og onsdag:
Tirsdag startede vi ud med at shoppe i nogle af Prenztlaurbergs mange spændende genbrugsbutikker. Og efter at have gået byen tynd skulle vi på en guided tur som omhandlede street-art. Vi endte ud med at skulle mødes med de to andre hold (medie og street performance), og sammen gik vi hen til en stor forladt bygning. Det var en gammel udadtil kedelig fabrik, men så snart vi trådte ind af bygningens døre, blev vi vidst alle overrasket. Overalt, på alle vægge, døre, vinduer, og gulve var der melet det fedeste, farverige grafitti. Det var så fedt! Derefter kom vi ud i nogle workshops, hvor vi skulle lave vores egne grafitti-malerier. Vi fik alle en lille kort tutorial, så vi vidste hvordan vi skulle bære os ad og så gik vi ellers i gang! Der blev lavet nogle rigtig flotte værker.
Efter workshoppen var vi på en alternativ guidet tur i byen. Vi oplevede mange forskellige former for street art og hørte om historierne bag de enkelte værker samt om Berlins forhold til Street Art gennem historien. 

Onsdag var der tid til at udforske byen på egen hånd først på dagen. Senere tog vi alle sammen til Hamburger Bahnhof (museum for nutidskunst), hvor vi på egen hånd gik omkring og oplevede de forskellige værker og stemningen på et kunstmuseum. Her så vi bl.a. værker af Andy Warhol. 
Efter Hamburger Bahnhof tog vi sammen til et punk pizzaria, hvor vi spiste med alle de andre hold (93 personer!). Da vi alle var mætte og tilfredse tog vi til et undergrundsarrangement, som Converse stod bag. Her var Street Art, skate ramper og en alternativ skate koncert.
Dagen sluttede med en bustur gennem det oplyste Berlin.

{igallery id=8420|cid=282|pid=1|type=category|children=0|addlinks=0|tags=|limit=0}da_DKDanish