Street Performance p1

Streetperformance

Streetperformance i Berlin

Dagbøger, billeder og video kommer herunder

Følg også med på vores Facebook Streetperformance side

Endnu en dag er nået til vejs ende. I dag har vi været på graffiti/street art workshop/tour og det var super. Eleverne fik lov til først at lave deres eget stencil og derefter komme på tur rundt i Berlins gader og se kunstværkerne fra de mange forskellige kunstnere der bruger bygningerne i byen som udstillingsrum.

Så endte denne lange men rigtigt fede dag! Vi startede ud med at longboarde ved det olympiske stadion fra 1936, derefter stod den på parkour workshop efterfulgt af aftensmad på punk pizzeria. Da vi havde spist tog vi til street art udstilling med tilhørende musik og skatefilm. Vi sluttede af med en kort tur rundt i Berlin for at kigge på light festival. Her deltog alle dog ikke… Men det var også okay, da vi har haft meget på programmet i dag. Internettet er desværre helt håbløst så I må vente med billeder til jeg får noget bedre net.

Så er sidste da gået og vi er småt klar til at komme hjem i morgen.
Der har desværre været utroligt dårligt vejr i dag, så aktivitet udendørs har været udelukket! Heldigvis havde nogle af drengene energi til en tur i den lokale skatehal, så vi har fået det sidste video i kassen:-) Det skal dog siges at vi, på trods af dårligt vejr, støttede op om de andre grupper på rejsen. Vi var ude og se danserne lave flash mob og musik synge ude på gaden i Berlin.
Nu har vi en masse billeder og en masse video som gerne skal blive til en fed præsentation af vores rejse!

{igallery id=7324|cid=281|pid=1|type=category|children=0|addlinks=0|tags=|limit=0}

 da_DKDanish