Dyk og Pløk Norge p1

Dyk og Pløk i Norge

Dyk & Pløk holdet i Norge

Dagbøger, billeder og video kommer herunder

Følg også med på vores Facebook Dyk & Pløk side

Updates:

Hej Update fra dyk og pløk Norge… Vi er kommet godt til Norge og har fundet os godt tilrette i hytterne. Vi har fĂĄet en del tid i vandet og eftersom vi bliver lige sĂĄ vĂĄde ovenvande er det bestemt den bedste løsning:) alle har set masser af fisk og næsten alle har fĂĄet skudt deres første fisk. Vi spiser som konger og lever af kammuslinger, taskekrabber, lubbe, torsk berggylte, makrel. Følge med pĂĄ FB i morgen der kommer billeder af vores ekspedition:) Dyk & Pløk…

Update Dyk & Pløk 9. Oktober. Humøret er højt vi har skudt torsk på op til 9 kg og vi er efterhånden ved at udvikle gæller og svømmehud mellem tæerne:) i dag har vi slappe af og spillet settlers og kun haft et dyk! Det gav os tid til at røge makreller og lave en super lækkert bouillabais med tre forskellige slags muslinger, krabber og en blanding af fisk. Dagene er lange  hvilket giver en naturlig træthed så alle sover fantastisk om natten. Imorgen skal vi igen til imarsund  hvor de rigtig store fisk er. Og vi er optimistiske både med fangst og oplevelser. 
PS:muldtoiletterne er et hit:)

{igallery id=9281|cid=276|pid=1|type=category|children=0|showmenu=0|tags=|limit=0}

 

 

 da_DKDanish