Pilgrimsrejse-P3-2013

Pilgrimsrejse til verdens ende

Dagbøger, billeder og video kommer herunder

Facebook


 

Rejse information:

Profilpagsrejser Ranum Efterskole 2013
Pilgrimsrejse til verdens ende
Indre fordybelse, religiøs refleksion og filosofi. Spanien (eb. ca. 2.500) MĂĄlet for pilgrimsrejsen er den individuelle dannelsesrejse, hvor vægten er lagt pĂĄ mental selvfordybelse og kulturelt udsyn til den europæiske historie og fænomenet pilgrimsrejse. Processen kan udtrykkes ved “Man tænker nĂĄr man gĂĄr”. Der ikke tale om et missionerende eller sekterisk projekt. Turen gĂĄr ad Caminoen fra Frankrig til nord Spanien – det flotteste stykke hen over bjergene og varer ca. 6 dage.

Forberedelserne er både fysisk træning og mental træning i fordybelses-teknikker mindfuldness, et individuelt kulturprojekt og en personlig guide og praktisk opgave, for de øvrige på profilfaget.

Profilfagsrejsen går til verdens ende. Det er en fysisk prøvelse og en indre mentalrejse. Vi går i en mindre gruppe de sidste ca. 100 km. fra Santiago til Finesterra i det nordvestlige Spanien.

Vi vandrer af den gamle pilgrimsrute, som mennesker fra hele Europa har vandret siden middelalderen. Dengang gik de hele turen ud til verdens ende for at hente en muslingeskal som bevis på, at de nåede verdens ende. Det vil vi også gøre, ligesom vi besøger de historiske steder undervejs på vores tur mod Finesterra og i Santiago. Få mere inspiration på f.eks., http://www.caminoen.dk/

Profilpagsrejser Ranum Efterskole 2013Lærere på faget kunne være Annemette / Lasse D.
+ gæstelærere i f.eks. Mindfuldness. Spørgsmål kan stiles til os@ranumefterskole.dk

VilkĂĄr:
Der kræves ingen særlige forudsætninger ud over viljen og evne til at gå ca. 20-25 km om dagen. Og en særlig respekt for de forskellige mål hver enkelt har for processen, samt en åbenhed over for de øvrige vandrere vi måtte møde. Gode vandresko, rygsæk og praktisk tøj til at vandre i.

Egenbetaling ca.
2.000– 3.000,- kr. Afhængig af flybillet.
1. rate 1.000,- kr. inden den 1. februar.
2. rate ca. 2.000,- kr. inden den 1. marts.da_DKDanish