Dykning-AOWD-P3-2013

Dykning  – Rødehavet – Adwanced Open Water + Rescue

Dagbøger, billeder og video kommer herunder

{igallery id=5665|cid=251|pid=1|type=category|children=0|showmenu=0|tags=|limit=0}

Rejse information:

Dykning – fortsætterkursus

Med mulighed for at tage et Advanced open Water og/eller Rescuekursus. Profilfaget er for dig, der allerede er Open Water eller Advanced Open Water, og som har lyst til at vide mere om Undervandsmiljø. Forløbet er en blanding af teori og praksis. Det må forventes, at der bliver en del læsning, da ambitionen med kurset er at eleverne bliver ansvarlige og kompetente dykkere. Efter vores dykkerrejse vil der være mulighed for at komme på dykkerture i Limfjorden og evt. andre steder i DK.

Indholdet i forløbet, som fokuserer på kultur og undervandsmiljø, vil blive tilrettelagt i et samspil mellem elever og lærere.

Det er ligeledes en ambition at eleverne bliver medskabere omkring et projekt med afsæt i særlige interesseområder af, dykning og undervandsmiljø, eller eventuelt egyptisk/mellemøstlig kultur.

De som ønsker at tage et Advanced open water bevis fordyber sig i undervandsmiljø, men vil ligeledes møde teori-elementer fra Rescue diver kurset.

De særligt ihærdige Advanced open water elever vil have mulighed, for at blive både Advanced open water dykkere og Rescue dykkere, såfremt de går i dybden med teorien og består teorien til begge kurser, samt har logget min. 25 dyk, som kræves for at kunne indlede Rescue diver kurset.

Skulle nogen ønske at erhverve begge beviser kan/ vil der være en øget egenbetaling, i forbindelse med kursusud-gifter.

De som ønsker Rescue diver bevis vil få genopfrisket elementer fra Advanced open water kurset, men skal under kurset også lave fysisk træning, da god fysik er en væsentlig del af al dykning, men særligt i forbindelse med Rescue kurset.

Ekspeditionen foregår sammen med Dykning Padi Open Water til Rødehavet.

Sikkerhed og dykning:
Det er et spændende, udfordrende og udviklende fag, men da det også kan være forbundet med risici, er der nogle sikkerhedsmæssige og administrative foranstaltninger, der skal være på plads. Her får I forskellige vigtige informationer.

Administrative papirer ligger på www.ranumefterskole.dk/profilfag/natursport/dykning Helbredserklæring Bilag til helbredserklæring Padi’ s regler for sikker dykning Risiko- og ansvarserklæring

Disse administrative papirer skal alle udfyldes og underskrives af jer forældre, jer elever og evt. en læge (se bilag til helbredserklæring). Det er meget vigtigt, at eleven kan svare nej til hvert eneste udsagn på helbredserklæringen. Hvis eleven svarer JA til blot ét udsagn, skal eleven til en dykkerlæge for at få en erklæring på at de må dykke. Har man astma, må man som udgangspunkt IKKE dykke! Alle papirerne skal være os dykkerlærere i hænde.
Er de administrative papirer ikke pĂĄ plads til ovenstĂĄende dato, kan eleven ikke deltage i faget dykning.

Tilmelding til dykning skal være afsluttet den 19. december 2012. Pga. flybilletter.

VilkĂĄr for at deltage pĂĄ dykning:
Alle adm. papirer skal være i orden med underskrifter og evt. lægeerklæring og os i hænde senest d. 1. feb. 2013. Teorimaterialet skal læses og kundskabstests skal afleveres til tiden. Egenbetaling i dykning er samlet ca. 6.500,- kr. inkl. Padi OW / Advanced, rejseforsikring.
1. rate 2.000,- kr. inden den 1. januar. + evt. rejseafbestillingsforsikring kr. 280,- kr.
2. rate 2.500,- kr. inden den 1. februar.
3. rate 2.000,- kr. inden den 1. marts.

Ved afbrydelse af skoleophold eller omvalg forfalder betaling af dykkerrejsen fuldt ud!