Dans-P3-2013

Dans – New York

Dagbøger, billeder og video kommer herunder

Rejse information:

Profilpagsrejser Ranum Efterskole 2013

Dans er for de elever, der virkelig brænder for dansen og vil træne mod et fælles mål og optræde med dansen. Alle kan alle være med. Nybegyndere, samt rutinerede dansere oplever glæden ved at danse. Koreografi og dans vil i træningen afspejle de forskellige niveauer på holdet.

Vi udfordrer jeres danse tekniske færdigheder, udvikler jeres grundteknik samt indvier jer i mange forskellige dansegenrer sĂĄ som: House, Funk Hiphop, Showdance, Rock’n roll mm. Der undervises i musikforstĂĄelse, og I fĂĄr ogsĂĄ selv muligheden for at lave egne personlige koreografier. Ved specielle lejligheder og arrangementer pĂĄ skolen optræder danserne med deres koreografier i forskellige genrer.

Danse ekspeditionen sigter mod danseverdenens mekka, New York.

Her har lærere og elever fra Ranum gennem snart 5 år har fået en rigtigt samarbejde med flere dansestudier og skoler med dans på skemaet. Skolebesøgene er først og fremmest en kulturel oplevelse, der også giver indsigt i en meget anderledes verden, som er præget af et ghettomiljø, hvor politiet dagligt færdes, og hvor eleverne omgås hinanden trods deres mange forskellige multikulturelle baggrunde. Danseeleverne skal forberede et oplæg, hvor de fortæller om Ranum Efterskole, Danmark og dem selv, og får mulighed for at mødes uformelt med de unge på skolen. Vi besøger også Dance Studio, Peridance Studio, i New York, hvor vi har arrangeret 4 forskellige undervisningstimer. Peridance Studio er et succesfuldt dance studio, som har rigtig mange professionelle og kompetente danselærere til at under-vise os. Der indgår også på rejsen ekskursioner til kendte turiststeder og der arbejdes med amerikansk kultur og særligt relationen til vores liv og kultur i Danmark.

Profilpagsrejser Ranum Efterskole 2013Lærere på dans:
Anne Elsborg og Signe Yde Knudsen m.fl. Spørgsmål angående faget rettes til AE@ranumefterskole.dk

VilkĂĄr:
Eleverne på dans skal være interesserede i at danse og ikke alene vælge profilfaget for en rejse til New York. Det er gennem dansen at fællesskabet fødes og vi møder kulturen og unge i NY.

Egenbetaling
New York ca. 6.500,- kr.
1. rate 3.000,- kr. inden den 1. februar.+ evt. rejseafbestillingsforsikring kr. 280,- kr.
2. rate 3.500,- kr. inden den 1. marts.