Nicaragua

NicaraguaNicaragua – bæredygtighed

 

 

Bæredygtighedsprojektet

Dagbøger, billeder og video kommer her

D. 17. januar
Hej alle.
Hermed en kort hilsen fra Nicaragua. Vi er kommet frem til Managua, og vi er netop nu på vej med bus til San Carlos.
Vi er alle meget trætte, men har det godt og er spændt på de mange nye Indtryk.
Vi vil holder jer underrettet i det omfang det er muligt – det er jo ikke altid der er mulighed for internetforbindelse.
De bedste hilsner fra bæredygtighedsnørderne i Nicaragua

D. 22. januar
Hej alleVi er på vej til Managua og har det alle godt. Vi har været i junglen uden nogen form for forbindelse til noget, og har derfor ikke haft mulighed for at skrive hjem.
Alle er trætte og beskidte. Vi sveder og stinker af myggebalsam og solcreme, men trods det er vi glade og har det rigtig godt.
Mange hilsner fra Nicaragua

Billeder fra turen.

{igallery id=4897|cid=244|pid=1|type=category|children=0|showmenu=0|tags=|limit=0}

Faget har til formål at behandle begrebet bæredygtighed på både lokalt og globalt plan.
Med udgangspunkt i vores eget liv og hverdag, vil vi diskutere og undersøge, hvordan vi selv er med til at præge den verden vi lever i.

Vi ønsker med faget, at alle skal opleve at være en aktiv deltager i samfundets og naturens udvikling – i det nære såvel som i det fjerne.

Som en del af vores projekt, vil vi forsøge at rejse penge til indkøb af regnskov i Nicaragua, som vi på vores rejse skal opleve helt tæt på.

Kuntur Profilfag - Ranum EfterskoleVi vil i undervisningen forsøge at skabe indsigt i de komplekse udfordringer der følger med begrebet bæredygtighed. Men vigtigst af alt, ønsker vi at skabe en personlig relation til den direkte påvirkning, vi alle har på naturen, såvel som på både den globale og den lokale verdensborger.

I forberedelserne til rejsen skal vi arbejde med forholdene i landets bl.a. kultur, religion, historie , natur og geografi.

På rejsen skal vi finde information og dokumentation til formidling af forløbet i form af interview, fotografi og video.

Vi vil efter rejsen arbejde dels med det trykte medier og dels med virtuelle medier i form af en blog/hjemmeside/facebook og videoreportager til Youtube.

Tovholdere: Claus C, Anneli. 


Kuntur Profilfag - Ranum EfterskoleVilkår og økonomi: Egenbetaling på rejsen vil være ca. 9.000,- kr. + evt. afbestillingsforsikring og vaccinationer anslået ca. 700,-kr. Lommepenge anbefalet 500-1000,- kr.

Alt information om Nicaragua kommer herunder:da_DKDanish