Dykning

NYHED – første komplette undervandsgrejbank i Danmark.

I undervandsgrejbanken kan du leje ABC udstyr komplet til undervandsjagt eller undervandssafari.
Revene ud for Ertebølle og stensætninger ud for Næsby og Rønbjerg rummer fantastiske oplevelser både for den øvede og uerfarne dykker.

I vores nye og veludstyrede flaskegrejbank kan du leje et komplet sæt dykkerudstyr. det forudsætter et godkednt dykkercertifikat.
Og du kan få fyldt dine flasker op til en meget favorabel pris.

HUSK aldrig at dykke alene.

Billeder

{igallery id=1492|cid=194|pid=1|type=category|children=0|showmenu=0|tags=|limit=0}

Lejepriser 2012-13 Undervandsgrejbank v. Ranum Efterskole

Art                                                Pris
ABC (dragt, sko, handsker, finner, snorkel og bly)   200,- kr./dag
Flaske inkl. ilt   100,- kr.
Påfyldning – uanset om det er egen flaske   50,- kr.

Komplet dykkerudstyr inkl. 2 flasker, våddragt, maske,
finner, støvler, handsker, reg. sæt og BCD.

400,-kr./dag

Leje af trailer – Kun til dykning.

300,-kr./dag

Betalingsvilkår:

Betaling forud for arrangement. Der kan fra udlejers side stilles krav om et depositum.

Grupperabat 10 % v. over 8 personer og særpris til tidligere elever på RE.

Der skal altid medbringes certifikat, log bog og ID med billede og adresse ved udlejning.

Komplet udlejningssæt indeholder
Mares Evolution 7+5mm. 2-delt dragt m. fast hætte. En varm dragt som fås i både herre og dame.
Støvler og handsker, der slutter tæt til dragten takket være de dobbelte manchetter på dragten. Blybælte med quick release og gule lodder.
Mares maske og ventilsnorkel.
Mares Plana Avanti X3 finner i gul.
Flasker 10, 12 eller 15 liter flasker
Bøje, dykkercomputer og kompas

Lejebetingelser:
Den/de lejede effekter er under lejers ansvar i perioden fra udlevering til aflevering.
Lejer er forpligtiget til at benytte det lejede efter udlejers anvisninger / forskrifter
Enhver skader, der måtte påføres udstyret i lejeperioden hviler på lejer uanset årsag og forvolder.
Ved bortkomst og/eller beskadiget udstyr har lejer fuld erstatningspligt.
Erstatningen kan være op til nypris ved totalskade eller bortkomst.
Andre skader, der vurderes mulig at reparere udbedres på lejers regning.
Enhver brug af det lejede sker på lejers eget ansvar.

Ranum Efterskole kan ikke stilles til ansvar for hverken direkte eller indirekte person- og tingskader
Lejer godkender det lejedes stand ved udlevering og efterses sammen med udlejer og lejer ved udlevering og aflevering.

Lejet udstyr skal leveres i ren og skyllet tilstand. Er dette ikke tilfældet, opkræves et gebyr på kr. 50,-
Ved afbestilling af lejet udstyr opkræves et gebyr på 30 % af lejen, hvis afbestilling sker inden 3 dage før lejeperiodens start.

Lejer er forpligtiget til at tilbagelevere det lejede i samme stand som ved modtagelsen.

Ved udlejning underskrives en lejekontrakt.

Ved udeblivelse, opkræves lejen uanset årsag.

Download lejepriser som PDF-dokument:

en_GBEnglish da_DKDanish