Nepal 2010

Nepal Ekspedition 2010

Det blev en fantastisk vellykket rejse til Nepal i 2010. Masser af oplevelser, indhold og læring, samt samvær på tværs af alle grænser og skel – kulturelt og socialt. Det er et vigtigt element i læringsprocessen og udbyttet af rejsen at eleverne efterfølgende fortæller om deres møde med de unge i Nepal og om hvorledes de som bare 15-16 årige kan være med til at hjælpe andre til en bedreNepal Ekspidition 2010 uddannelse og fremtid i Nepal. Eleverne er nu igang med at efterbearbejde de mange indtryk og de 1000vis af billeder til artikler og foredrag.
Dagbog fra rejsen Kasper og Lykke blev i Nepal for at rejse og arbejde bl.a. på vores venskabsskole i 4 måneder. Deres afskedsgave til Nepalholdet var denne dagbog fra rejsen. Dagbog fra Lykke og kasper

Få et gratis foredrag af unge for unge Hvis I har lyst til at invitere 2-3 elever ud og fortælle om deres Nepalrejse f.eks., i en 5-7. klasse eller i en forening, så kontakt skolen. Det koster ikke noget!

Med venlig hilsenNepal Ekspidition 2011 Olav, Nete og Karen

Støt vores venskabsskoler og få et venskabsbevis
Nyhedsbreve Nepal nyhedsbrev 1 2010 – rejsen (pdf) Nepal nyhedsbrev 2 2010 (pdf) Nepal nyhedsbrev 3 2010 – rejseplan (pdf) Nepal indholdsplan 2010 (pdf) Nepal håndbog 2009 – elevprojekt (pdf) Nepal pakkeliste 2010 (pdf)

Læs hvordan du kan støtte venskabsskolen (pdf)

Rabindra er fætter til vores nepalesiske kontakt Bidur. Han gæstede RE i 4 dage og underviste både i madlavning, sprog og kultur. PÅ billedet ses Rabindra sammen med køkkenchef Lars Jeppesen og elever fra Nepalholdet ved præsentationen af den nepalesiske mad.da_DKDanish
en_GBEnglish da_DKDanish