Nepal 2010

Nepal Ekspedition 2010

Det blev en fantastisk vellykket rejse til Nepal i 2010. Masser af oplevelser, indhold og læring, samt samvær på tværs af alle grænser og skel – kulturelt og socialt. Det er et vigtigt element i læringsprocessen og udbyttet af rejsen at eleverne efterfølgende fortæller om deres møde med de unge i Nepal og om hvorledes de som bare 15-16 årige kan være med til at hjælpe andre til en bedreNepal Ekspidition 2010 uddannelse og fremtid i Nepal. Eleverne er nu igang med at efterbearbejde de mange indtryk og de 1000vis af billeder til artikler og foredrag.
Dagbog fra rejsen Kasper og Lykke blev i Nepal for at rejse og arbejde bl.a. på vores venskabsskole i 4 måneder. Deres afskedsgave til Nepalholdet var denne dagbog fra rejsen. Dagbog fra Lykke og kasper

Få et gratis foredrag af unge for unge Hvis I har lyst til at invitere 2-3 elever ud og fortælle om deres Nepalrejse f.eks., i en 5-7. klasse eller i en forening, så kontakt skolen. Det koster ikke noget!

Med venlig hilsenNepal Ekspidition 2011 Olav, Nete og Karen

Støt vores venskabsskoler og få et venskabsbevis

Læs hvordan du kan støtte venskabsskolen (pdf)

Rabindra er fætter til vores nepalesiske kontakt Bidur. Han gæstede RE i 4 dage og underviste både i madlavning, sprog og kultur. PÅ billedet ses Rabindra sammen med køkkenchef Lars Jeppesen og elever fra Nepalholdet ved præsentationen af den nepalesiske mad.