Nepal 2011

Nepal Ekspedition 2011

Her kan du finde information om Nepalrejsen i 2011. Nepal ekspedition 2011Book et Ung til Ung foredrag om Nepalrejsen og få 2-3 unge fra Ranum Efterskole ud på din skole, i din forening eller klub i foråret 2011.

Lidt rejse info 3/1 Hej. Så er vi ved at lette fra kbh. Vi flyver med det mindste jet fly jeg nogensinde har fløjet i til Kiev og videre til Delhi. Alle er ok. Mvh Olav

4/1 kl 0846 Alle er nu ankommet 4. timer forsinkede til Katmandu.

6/1 Med våde fødder nåede vi landsbyen, hvor vi blev varmt modtaget af de glade nepalesiske børn. Efter nogle timers hygge og leg måtte vi desværre forlade skolen for at gå op til landsbyen, hvor vi skulle

overnatte. I dag har vi gang i projekter på primary og highschool, hvor vi fremlagde vores projekter med kæmpe succes. Det var en stor oplevelse. Alle har det godt. I morgen skal vi desværre forlade landsbyen og skolerne. Mvh Nepal-holdet.Nepal ekspedition 2011

 da_DKDanish
en_GBEnglish da_DKDanish