Street Performance

Street Performance – ”Street addicts”

Tilbage til oversigten

Gå til rejseinfo

street performance

Streetkulturen som middel til at opleve og erfare andre kulturer, og møde andre unge med samme interesser.
Det kan være ved at bygge et longboard, aftale et møde med en gruppe unge et andet sted, måske i Bacelona eller Berlin og så mødes omkring sporten og det sociale fællesskab.

Mange elever er i forvejen bekendt med street kulturen, men i undervisningen præsenteres de for en række forskellige områder af Street-kulturen – som udfordrer dem personligt og giver nye mål for træningen.

I Street performance værkstedet vil eleverne kunne bygge deres egne longboards efter egne ideer under vejledning af lærerne, og en del af undervisningen vil være elevstyrede projekter, hvor eleverne forbereder oplæg og øvelser til de andre elever. Det kan også være at besøge forskellige skate- og streetdestinationer i landet, i løbet af undervisningen.

Ekspeditionen ser ud til at gå til Berlin, hvor der i dag er et enestående Street miljø. Vi skal gennem FB og andre sociale medier lave aftaler med lokale unge for at mødes med dem og opleve deres Street kultur og liv lokalt.

Rejseinformation

Sikkerhedsinstruks Street Performance

Richard Brown

rib@ranumefterskole.dk

Vilkår og egenbetaling

Vilkår: Street Performance lægger op til fysisk bevægelse, hvor der er en vis risiko for skader. Det kan være ved spring, hop og fald. Det er vigtigt, at du er interesseret i dette, har sikkerhedsudstyr på bl.a. er det obligatorisk med hjelm, når vi skater mv. Og du skal kunne tåle at blive øm og få blå mærker mv.

Egenbetaling. ca. 2.000,- kr. + evt. hjul til personligt board, personligt sikkerhedsudstyr mv.
til Longboards/ skateboards
Link til webshoppen