fbpx
 

Danse og Musikholdet i New York 2012

Danseholdet i New York

New York rejse 2012

Information om Danseholdets rejse i 3. profilfagsperiode

Kære forældre og elever på danseholdet

Vi er nu kommet lidt længere med planlægningen af Danseholdets rejse til New York. I den forbindelse vil vi give jer lidt flere informationer om turen.

Umiddelbart inden rejsen vil vi sende et 3 og sidste forældrebrev til jer med de sidste informationer om rejsen.

Læs mere i infobrevet under rejseinformation

Rejseinformation

Dagbøger for danseholdet

14/4-2012
Både dansere og musikere befinder sig fantastisk i New York. Solskin og 20 grader er perfekt vejr til at udforske byen. I dag er danserne blevet udfordret i Modern Jazz og Hip hop samt oplevet en masse Street Dance. Alle er rødkindede, trætte men meget glade 🙂

15/4-2012
Update fra danserne:
Alle er velankommet til New York, og vi har i dag haft tre undervisningstimer i Modern Jazz og Hip Hop på Peridance Studio. Det var en stor udfordring og virkelig sjovt! Endvidere har vi hertil aften oplevet den amerikanske street kultur. En kæmpe oplevelse!
Solskinshilsner fra danserne

De første dage
Alle danserne har brugt 2 fantastiske dage på at se New York og danse i Peridance Carpizo Dance. Vi har danset jazz, hip hop og vouging. Det har været super fedt. I morgen starter vi dagen med breakdance, og det glæder vi os alle utrolig meget til!
Når vi ikke har slået os løs på danse gulvet i Peridance Capizo Dance, har vi oplevet New York; bl.a. Times Square, Central Park samt Strawberry fields. Vi har også set en masse streetdansere forskellige steder.
 
Turister i New York
Mandag blev den sidste dag på Peridance Capezio Dance Center. Vi sluttede den hyggelige stund af med at danse en omgang breakdance. Efter det sluttede vi dagen af med en hyggelig gåtur på Union Square og spiste aftensmad der.
Tirsdag var alle godt parate på at være turister i New York. Vi startede med at se frihedsgudinden på Liberty Island, derefter Ellis Island. Så tog vi til stedet hvor tvillingetårnene stod, og der så vi de nye opbyggelige tårne som hedder Freedom som er til minde for World Trade Center. 
I morgen skal vi på High School og danse med Mimmi som bliver vores træner. Efter High School skal vi ud og se Lion King musical i teateret. Det bliver super godt og alle glæder sig rigtigt meget!
 
18/4-2012
Peridance Capezio Center
Her er nogle fællesbilleder fra vores meget lærerige dansetimer på Peridance. Vi har danset modern jazz, hip hop, vouging og breakdance. Timerne har alle været spækket med glæde, engagement og en masse sved på panden. Vi har slugt alt fra timerne til os, det har været en kæmpe oplevelse for os alle, og vi har haft stort smil på læberne efter hver time 🙂
19/4-2012
Kulturmøder
Onsdag besøgte vi en High School. Vi udvekslede vores danse med hinanden, og lidt om vores forskellige kulturer. Det var rigtig spændende og lærerigt. Energien var helt i top hos alle. Om aftenen var vi inde på Times Square og se musicallen The Lion King. Det var en følelsesladet og ubeskrivelig oplevelse, tårene fik lov til at løbe 🙂
 
I dag torsdag har vi besøgt en Middle School. Børnene var en smule yngre end os, men stadigvæk utrolig danseglade. Det er fantastisk at vi er så forskellige, men alligevel kan vi forenes igennem dansens kunst.
Da vi senere var på vej hen til Rockerfeller Center, opdagede Nicole en meget dygtig danser bl.a. fra filmene “Step Up 2 The Streets” og “Step Up 3D”. Herover er et billede vi fik taget med den berømte danser, Smiles 🙂
Turen op i Rockerfeller Center var rigtig smuk. Det er en udsigt vi ikke glemmer foreløbig.
I morgen vender vi snuden hjemad mod Danmark med en masse uforglemmelige oplevelser i bagagen.

 

Musikholdet i New York 2012

Information om Musikholdets rejse i 3. profilfagsperiode

Kære elever og forældre på musikholdet

Vi er nu ved at være færdige med planlægningen af rejsen til New York. Vi vil i dette brev forsøge at give jer
det sidste informationer inden afrejsen. Pakkeliste og program for turen til også være en del af dette sidste
forældrebrev.

Rejseinformation

 

Dagbøger for musikholdet.

Fredag d. 13/4-2012
Efter en lang men hyggelig tur er musikholdet nået frem til New York. Det første der mødte os, da vi trådte ud af subway’en på vej til hotellet, var synet af skyskraberne, der tårnede sig op for øjnene af os, og allerede nu har byen gjort stort indtryk på os. Vi bor på Pan American Hotel i Queens, og i dag er primært blevet brugt på at udforske lokalområdet (hvilket for de flestes vedkommende strakte sig til hotelværelset og en tur på McDonald’s.)

Jetlaget er ved at snige sig ind på os, og alle trænger til en lur og et varmt bad, men vi ser frem til en helt fantastisk uge!

Lørdag d. 14/4-2012
I dag har stået på at opleve den amerikanske kultur og de mange butikker i centrum. Vi har indtaget New York med solbrillerne klar (Rock n’ roll, Fuglsang!) og kameraer om halsen – der er helt sikkert ingen, der regner ud, at vi er turister J  Vi har shoppet på Times Square, gået tur i Central Park og set Strawberry Fields, som er en særlig plads i parken til minde for John Lennon. Derudover gik vi sammen over Brooklyn Bridge, hvor gruppebilledet også er taget, og har haft tid på egen hånd. I morgen begynder den mere musiske del af turen, og det glæder vi os alle meget til!

Søndag d. 15/4-2012
Oh happy day! I dag har vi været til en 2-timers workshop i gospel, hvilket var en rigtig fed oplevelse. Vi havde lidt problemer med at finde frem og efter at have stavret forvirrede frem og tilbage i et kvarters tid, bestemte vi os for at slå lejr på 24th Street, indtil Thomas havde fået fat på gospelunderviseren. Vi hyggede og sang fællessang midt på gaden og fik vist også givet et par af de lokale et godt grin med på vejen. Da vi endelig fandt frem til den rigtige bygning, blev vi budt velkommen af underviseren Paula, der var præcis som man forestiller sig en typisk gospelsanger: storbarmet og utrolig imødekommende med en stemme, der blæste os alle omkuld. På trods af at undervisningen ikke ligefrem var på højeste niveau, havde vi et par sjove timer sammen. Alle, både sangere og musikere, der normalt udelukkende holder sig til instrumenterne, gav sig 100 % hen til musikken, og da vi efter 20 minutter fik besked på at synge de første 2 linjer fra Amazing Grace solo, var der ikke en eneste, der sagde nej.

Mandag d. 16/4-2012
I dag har vi været i studie for at indspille de sange, som vi har forberedt gennem de sidste par måneders undervisning. Vi nåede at få sammensat alt det instrumentale, og i morgen er det sangernes tur. Vi var i studiet fra 10-18, og der var rigeligt med tid til både at spille, hygge med hinanden og komme ud og opleve New York. Vejret herovre er helt fantastisk, og nogle af os udnyttede den tidlige sommer til at slappe af med is i en af byens mange hyggelige parker. Igen i dag er der blevet shoppet en masse, og det er nok ikke helt få par converse og vans, der kommer med flyet hjem til Danmark.

 
{igallery id=8813|cid=151|pid=1|type=category|children=0|showmenu=1|tags=|limit=0}