Danse og Musikholdet i New York 2012

Danseholdet i New York

New York rejse 2012

Information om Danseholdets rejse i 3. profilfagsperiode

Kære forældre og elever på danseholdet

Vi er nu kommet lidt længere med planlægningen af Danseholdets rejse til New York. I den forbindelse vil vi give jer lidt flere informationer om turen.

Umiddelbart inden rejsen vil vi sende et 3 og sidste forældrebrev til jer med de sidste informationer om rejsen.

Læs mere i infobrevet under rejseinformation

Rejseinformation

Dagb√łger for danseholdet

14/4-2012
B√•de dansere og musikere befinder sig fantastisk i New York. Solskin og 20 grader er perfekt vejr til at udforske byen. I dag er danserne blevet udfordret i Modern Jazz og Hip hop samt oplevet en masse Street Dance. Alle er r√łdkindede, tr√¶tte men meget glade ūüôā

15/4-2012
Update fra danserne:
Alle er velankommet til New York, og vi har i dag haft tre undervisningstimer i Modern Jazz og Hip Hop på Peridance Studio. Det var en stor udfordring og virkelig sjovt! Endvidere har vi hertil aften oplevet den amerikanske street kultur. En kæmpe oplevelse!
Solskinshilsner fra danserne

De f√łrste dage
Alle danserne har brugt 2 fantastiske dage på at se New York og danse i Peridance Carpizo Dance. Vi har danset jazz, hip hop og vouging. Det har været super fedt. I morgen starter vi dagen med breakdance, og det glæder vi os alle utrolig meget til!
N√•r vi ikke har sl√•et os l√łs p√• danse gulvet i Peridance Capizo Dance, har vi oplevet New York; bl.a. Times Square, Central Park samt Strawberry fields. Vi har ogs√• set en masse streetdansere forskellige steder.
 
Turister i New York
Mandag blev den sidste dag på Peridance Capezio Dance Center. Vi sluttede den hyggelige stund af med at danse en omgang breakdance. Efter det sluttede vi dagen af med en hyggelig gåtur på Union Square og spiste aftensmad der.
Tirsdag var alle godt parate på at være turister i New York. Vi startede med at se frihedsgudinden på Liberty Island, derefter Ellis Island. Så tog vi til stedet hvor tvillingetårnene stod, og der så vi de nye opbyggelige tårne som hedder Freedom som er til minde for World Trade Center. 
I morgen skal vi på High School og danse med Mimmi som bliver vores træner. Efter High School skal vi ud og se Lion King musical i teateret. Det bliver super godt og alle glæder sig rigtigt meget!
 
18/4-2012
Peridance Capezio Center
Her er nogle f√¶llesbilleder fra vores meget l√¶rerige dansetimer p√• Peridance. Vi har danset modern jazz, hip hop, vouging og breakdance. Timerne har alle v√¶ret sp√¶kket med gl√¶de, engagement og en masse sved p√• panden. Vi har slugt alt fra timerne til os, det har v√¶ret en k√¶mpe oplevelse for os alle, og vi har haft stort smil p√• l√¶berne efter hver time ūüôā
19/4-2012
Kulturm√łder
Onsdag bes√łgte vi en High School. Vi udvekslede vores danse med hinanden, og lidt om vores forskellige kulturer. Det var rigtig sp√¶ndende og l√¶rerigt. Energien var helt i top hos alle. Om aftenen var vi inde p√• Times Square og se musicallen The Lion King. Det var en f√łlelsesladet og ubeskrivelig oplevelse, t√•rene fik lov til at l√łbe ūüôā
 
I dag torsdag har vi bes√łgt en Middle School.¬†B√łrnene var en smule yngre end os, men stadigv√¶k utrolig danseglade. Det er fantastisk at vi er s√• forskellige, men alligevel kan vi forenes igennem dansens kunst.
Da vi senere var p√• vej hen til Rockerfeller Center, opdagede Nicole en meget dygtig danser bl.a. fra filmene “Step Up 2 The Streets” og “Step Up 3D”. Herover er et billede vi fik taget med den ber√łmte danser, Smiles ūüôā
Turen op i Rockerfeller Center var rigtig smuk. Det er en udsigt vi ikke glemmer forel√łbig.
I morgen vender vi snuden hjemad mod Danmark med en masse uforglemmelige oplevelser i bagagen.

 

Musikholdet i New York 2012

Information om Musikholdets rejse i 3. profilfagsperiode

Kære elever og forældre på musikholdet

Vi er nu ved at v√¶re f√¶rdige med planl√¶gningen af rejsen til New York. Vi vil i dette brev fors√łge at give jer
det sidste informationer inden afrejsen. Pakkeliste og program for turen til også være en del af dette sidste
forældrebrev.

Rejseinformation

 

Dagb√łger for musikholdet.

Fredag d. 13/4-2012
Efter en lang men hyggelig tur er musikholdet n√•et frem til New York. Det f√łrste der m√łdte os, da vi tr√•dte ud af subway’en p√• vej til hotellet, var synet af skyskraberne, der t√•rnede sig op for √łjnene af os, og allerede nu har byen gjort stort indtryk p√• os. Vi bor p√• Pan American Hotel i Queens, og i dag er prim√¶rt blevet brugt p√• at udforske lokalomr√•det (hvilket for de flestes vedkommende strakte sig til hotelv√¶relset og en tur p√• McDonald’s.)

Jetlaget er ved at snige sig ind på os, og alle trænger til en lur og et varmt bad, men vi ser frem til en helt fantastisk uge!

L√łrdag d. 14/4-2012
I dag har st√•et p√• at opleve den amerikanske kultur og de mange butikker i centrum. Vi har indtaget New York med solbrillerne klar (Rock n’ roll, Fuglsang!) og kameraer om halsen ‚Äď der er helt sikkert ingen, der regner ud, at vi er turister J ¬†Vi har shoppet p√• Times Square, g√•et tur i Central Park og set Strawberry Fields, som er en s√¶rlig plads i parken til minde for John Lennon. Derudover gik vi sammen over Brooklyn Bridge, hvor gruppebilledet ogs√• er taget, og har haft tid p√• egen h√•nd. I morgen begynder den mere musiske del af turen, og det gl√¶der vi os alle meget til!

S√łndag d. 15/4-2012
Oh happy day! I dag har vi v√¶ret til en 2-timers workshop i gospel, hvilket var en rigtig fed oplevelse. Vi havde lidt problemer med at finde frem og efter at have stavret forvirrede frem og tilbage i et kvarters tid, bestemte vi os for at sl√• lejr p√• 24th Street, indtil Thomas havde f√•et fat p√• gospelunderviseren. Vi hyggede og sang f√¶llessang midt p√• gaden og fik vist ogs√• givet et par af de lokale et godt grin med p√• vejen. Da vi endelig fandt frem til den rigtige bygning, blev vi budt velkommen af underviseren Paula, der var pr√¶cis som man forestiller sig en typisk gospelsanger: storbarmet og utrolig im√łdekommende med en stemme, der bl√¶ste os alle omkuld. P√• trods af at undervisningen ikke ligefrem var p√• h√łjeste niveau, havde vi et par sjove timer sammen. Alle, b√•de sangere og musikere, der normalt udelukkende holder sig til instrumenterne, gav sig 100 % hen til musikken, og da vi efter 20 minutter fik besked p√• at synge de f√łrste 2 linjer fra Amazing Grace solo, var der ikke en eneste, der sagde nej.

Mandag d. 16/4-2012
I dag har vi været i studie for at indspille de sange, som vi har forberedt gennem de sidste par måneders undervisning. Vi nåede at få sammensat alt det instrumentale, og i morgen er det sangernes tur. Vi var i studiet fra 10-18, og der var rigeligt med tid til både at spille, hygge med hinanden og komme ud og opleve New York. Vejret herovre er helt fantastisk, og nogle af os udnyttede den tidlige sommer til at slappe af med is i en af byens mange hyggelige parker. Igen i dag er der blevet shoppet en masse, og det er nok ikke helt få par converse og vans, der kommer med flyet hjem til Danmark.

 
{igallery id=8813|cid=151|pid=1|type=category|children=0|showmenu=1|tags=|limit=0}

 

 da_DKDanish