London 2012

London 2012

London rejse 2012

Her komme information til Drama og studieturen til London i 3. profilfagsperiode 2012

London Turen 2012

 

Dagbøger, rejsebreve og billeder kommer herunder. (Se billederne i bunden af artiklen)

Drama i London 🙂 Vi er kommet godt til London og startede ud med en god english breakfast i gaar morges og sluttede af men en english sunday roast efter en fantastisk koncert i Roayl Albert Hall og en slentretur i Hyde Park. Her til formiddag staar den paa 3 timers drama workshop og solen skinder fra en blaa himmel 🙂

Drama i London!
Eleverne fik startet paa en rigtig fin film til workshop i gaar og er klar til at komme hjem og faerdiggoere den og vise den for resten af skolen 🙂 Efterfoelgene fik vi en fantastisk traditionel curry paa Bricklane og efter lidt shopping i centrum afsluttede vi dagen med en engerifyldt stompforstilling.  Ps: eleverne var helt vilde da de så Johnny Deep 🙂

Update d. 17. april
3. dagen for drama. Dagen bestod af mange forskellige oplevelser, bl.a. af en gå tur i gennem Londons mange gader. Vi så optagelser til filmen “Closed”. Hvis man er i London med drama kommer man ikke uden om Shakespeare så vi skulle selvfølge se “The Globe”, vi fik en spænende rundvising og så det flotte teater. For første gang siden vi ankom fik vi en dag med regn, men vi så også hvordan vejret hurtigt kan skifte, det ene øjeblik kom der hagl og det næste var der solskin. Der skal mere en regn til at stoppe det fantastiske dramahold. Før vi gik til musicalen “Blood Brothers” skulle maven fyldes godt op på spaghetti house. Musicalen var en tragide præget af både spænding og humor, vi synes alle det var en fantatisk og spænende musical, men stående bifald til sidst. Alt i alt har det igen været en super hyggelig og spænende dag i London. Love fra London 🙂

 

{igallery id=5328|cid=139|pid=1|type=category|children=0|showmenu=1|tags=|limit=0}

 

 

 da_DKDanish
en_GBEnglish da_DKDanish