Adventure i Gran Canaria 2012

Gran Canaria rejse 2012

Information om Adventure Ekspeditionen i 3. profilfagsperiode

Kære elever og forældre.

Tiden går hurtigt, og vi har netop skudt 3. profilfagsperiode i gang. For at kunne få de
bedste oplevelser og udfordringer, har vi undersøgt forskellige destinationer for vores
Adventure Ekspedition. Valget er faldet på Gran Canarie, der sidste år var en kæmpe
succes.

Læs mere i 1. infobrev under rejseinformation.

Rejseinformation

1. brev gran canaria foraar 2012.pdf

Dagbøger, rejsebreve og billeder kommer herunder. (Se billederne i bunden af artiklen)

12/04-2012 – Jes
Alt er vel og turen hertil gik rigtig fint :-).
Sol og blå himmel – tjek, fine værelser og tynde dyner – tjek, blege ben og solskoldning – tjek.. Vi har i dag set på nærområdet og gjort os klar til ekspedition. I morgen drager vi op til nationalparken indtil søndag aften, så i hører ikke fra os før.
Alle er fulde af appetit på udfordringerne og glæder sig til en bengård adventureuge 🙂

14/04-2012
Hilsen fra Gran Canaria. Vi har været på et af de højeste bjerge i nationalparken. Landskabet er knastørt da øen i år næsten ikke har fået regn. Det er den tørreste periode nogensinde registreret. Senere i dag skal vi på trek med den lokale naturguide Alex. Udover lidt rejsemave og lidt ømme knæ er alle på toppen og stemningen er i høj Billeder og historier følger når vi kommer til internet. Ciao

15/04-2012
Adventure: Buenos noches Dinamarca. Så kravler vi trætte i seng efter en lang dag i bølgerne på den nordlige side af øen. I dag stod vi tidligt ud af poserne til en smuk morgen, for at gøre klar til at blive kørt tilbage til civilisation. Vi har i dag blevet en hel del klogere på bølgernes kraft, mens vi har forsøgt at ride over frem for under dem De næste par dage er planen at lade armene hvile, mens vores ben igen skal bringe os rundt i den smukke natur. Denne gang får vi dog hjælp af mountain bikes. Det er et voldsomt terræn med mange højdemeter, så vi glæder os ved alt det vi har trænet inden turen.

{igallery id=3490|cid=138|pid=1|type=category|children=0|showmenu=1|tags=|limit=0}

en_GBEnglish da_DKDanish