Norge 2012

Dagbog for Norge2012

Modtaget d. 16 Jan kl. 18:45

Efter en vellykket rejse herop, har vi alle nydt en dejlig dag på langrend. Sneen er fin. Solen har kigget frem og temperaturen har holdt sig omkring frysepunktet. Hytterne er i super stand. Alt dette gør at humøret er i top. Vi er trætte og tilfredse og ser frem til dagen imorgen, hvor vi skal på en længere langrendstur.

Onsdag d. 18 januar 2012 – Kl. 21

Vi kan desværre ikke sende billeder i dag, da vi har haft snestorm (eller bare enormt tæt tåge) det meste af dagen. Vi har dog hygget os og leget en masse på pisterne. Vi er vildt stolte af alle eleverne – de har kæmpet bravt, og mange har lært meget af b.la. af deres dygtige lærere. Især snowboarderne!!!!!

Fredag d. 20 januar. 2012

Idag har været vores 2. dag på pisterne (alpin), og vi har modsat igår haft høj sol og lækker lækker nysne hele dagen. Alle elever har virkelig gjort det godt, og brugt deres liftkort flittigt lige fra vi varmede op fælles kl 9 til pisterne lukkede kl 15.30. Dette resulterer også i flotte hop og rigtig god stil på både ski og snowboards! Vi er stolte!
Imorgen er vores sidste dag i det norske, så der starter vi med pakning, efterfulgt ski og fælles kælkekonkurrence samt Joe´s pølsegrillning! Det bliver godt! Kl ca. 20 bevæger vi os mod Ranum, og er hjemme ca. kl 14 lørdag!!!
En dejlig vinterhilsen herfra!

Se de mange dejlige billeder her.

{igallery id=2080|cid=122|pid=1|type=category|children=0|showmenu=1|tags=|limit=0}

Rejseinformation

Hermed kommer afrejse tidspunkter til Norge

Mødetid kl 15.00 på Ranum Efterskole søndag den 15. 1  bussen kører kl. 16.30

mødetid kl 17.45 Aalborg rutebilstation bussen kører kl 18.00.

Frederikshavn færgeterminal til Göteborg kl 18.45

Vi forventer hjemkost lørdag d. 21. 1  kl. 13 i Aalborg og kl 14 Ranum

Eleverne bedes til mandag d.9 januar finde ud af hvor de står på bussen, Ranum eller Aalborg.

norge12_Pakkeliste 2012.pdf

norge12_Infobrev Norge 2012.pdf