Ghana 2012

Dagbog for Ghana 2012

14 jan 2012

Ghana melder alt vel men trætte.

15 jan 2012

Hej RE og forældre.
Vi fra Ghana kan ikke komme på nettet, men sender hilsen via sms.
Vi har det alle godt, har lige været i kirke, hvilket var en stor oplevelse. Efterfølgende har vi været ude at gå på hængebroer,
Mange hilsner fra Ghana-holdet.

18. Jan 2012

Nyt fra Ghana!

Hej Re!

Vi har det rigtig godt. I dag har vi danset og været på Elmina Castle. Pigerne har fået flet og i aften skal vi optræde m African Footprint.

Kh Ghana:-)

Ghana Nyt

Tak til alle for en fantastisk tur – det har været en stor og voldsom oplevelse, der lige skal fordøjes her efter hjemkomsten. Vi kunne ikke komme på internettet i Cape Coast, så der har ikke været så meget kontakt til basen 🙂 Tirsdag går vi i gang med at formidle turen – billeder, dagbog (der næsten er færdig), video mm. Vi glæder os til at dele vores oplevelser med forældre og andre elever.

Endnu en gang tak for et super sammenhold og tak til alle de fantastiske ghanesere, der tog imod os med smil og åbne arme.

Mange tropiske hilsner fra Ghana-holdet.

18 Jan. 2012

Ghana er forsinket! Flere info følger snarest m. forventet ankomst.
Ghana holdet ankommer til København d. 20/1-2012 kl. 17.25 er vi blevet oplyst om. Vi forsøger at ombooke vores DSB-tid, og oplyser snarest om denne.

Niels Kjær

20. Jan 2012

Så er Ghana-holdet ombord på flyveren til Kastrup. Der oplyses om problemer med bagagen. Vi krydser fingre.

20. Jan 2012 – Ankomsten

Ghana-holdet er landet i Kastrup. Eleverne har kontakt med hver deres forældre. Og de sidste fra holdet ankommer til Aalborg kl, 16.09.

{igallery id=4756|cid=123|pid=1|type=category|children=0|showmenu=1|tags=|limit=0}