Forsikring

Ranum Efterskole har et meget højt aktivitetsniveau og der er altid en risiko for at komme galt afsted, mens man lærer og øver i aktivitet.

Derfor har vi tegnet en kollektiv ulykkesforsikring for alle elever, som også dækker de former for “farlig sport”, som vi arbejder med på skolen.

Vi ser forsikringen som en ekstra sikkerhed og anbefaler stadig forældre til at tegne en privat heltids ulykkesforsikring under opholdet.

Vi anbefaler at eleverne har følgende private forsikringer under opholdet:

• Heltidsulykkesforsikring ( bemærk, at eleven kan blive dobbelt forsikret ved RE´s ulykkesforsikring, se ovenfor)
  • Falck patienttransport ( særligt aktuelt hvis eleven ofte skal køre til behandling)
  • Indboforsikring ( eleven er som hovedregel dækket gennem din / jeres forsikring)
  • Rejseforsikringer. ( Skolen forsikrer elevernes hjemtransport ved sygdom etc. Men denne dækker ikke bagage og afbestilling).

Ulykkescertifikat.pdf

Ulykkesforsikringsbetingelser.pdf