AFS Visits

HJÆLP – Vi søger værtsfamilier til vores malaysiske gæsteelever.

Vi mangler værtsfamilier fra den torsdag den 24. – 27. januar. Det er en forudsætning for AFS elevens udveksling at de kan opleve et dansk hjem og gerne andre unge danskere. Vi opfordrer derfor til at du tager eleven med i skole fredag, hvis det er en mulighed.
Man lærer rigtigt meget af at være vært for en AFS elev og får måske mulighed for et genbesøg på et tidspunkt.

Vi mangler elever, fordi rigtig mange elever 12-13 er ude at rejse på deres 2. profilfagsperiode og på vej hjem denne weekend.
Vi vil rigtig gerne invitere dig til afskedsfestmiddag med de øvrige værtselever fredag den 1. februar på Ranum Efterskole.
Og der vil være mulighed for at overnatte på skolen.

Vi dækker transport op til 500,- kr.

Send en mail til ms@ranumefterskole.dk (Mette Støttrup) – med navn, adresse, mobil og et konto nummer til transport. Da vi er ude at rejse fra uge 3. Så vil det bare være super at du melder tilbage inden jul. Tak!

Se mere i folderen:

Værts familie flyer for Malaysia (pdf)

See the same Presentation as a flash magazine here