Nepal Venskabsskole

Venskabsskole i Nepal

Ranum Efterskole har siden 2005 støttet en lille skole i Nepal.Venskabsskole i Nepal
Hvert år drager ca. 25 elever og voksne fra Ranum Efterskoles Nepalgruppe afsted for at besøge og støtte venskabsskolen i Kathmandu dalen med løn lærere og undervisningsmaterialer, samt viden om miljø og sundhed.
Vi satser på at give hjælp til selvhjælp og på at mødet mellem unge fra efterskolen og de unge i Nepal vil give grobund for en større forståelse af menneskers forskellige levevilkår i verden.
Undervisning og adgang til viden er den bedste måde at sikre en bæredygtig udvikling af levevilkårene i et Uland, og derfor har vi samlet penge og materialer sammen til skolerne.

Vær med til at samle sammen ind til en ny skole.
Vores mål er nu at samle penge ind at udvide skolen med en overbygning for de 12-16 årige. Dagbladet Politiken har også besøgt skolen og medvirker i projektet ved at samle ind til inventaret til den nye skole. Der er i sommers samlet 20.000 kr. ind til formålet.
Hvis I har lyst til at støtte vores venskabsskole, så kan I sætte et beløb ind på konto 9202 1880182850.
Husk at skrive navn og adresse på indbetalingen.

Ny venskabsforening
Ranum Efterskoles Nepal venskabsskoleforening vedtægter 26/09/2010 (pdf)
– bliv medlem og bestem selv kontingentet (dog min. 10,-kr. mdr.)

Hør indslaget fra P1 Panorama om Ranum Efterskole i Nepal  Lydfil

Nepal Magasin 2011

Få et Nepal foredrag ud til jeres lokale skole, forening eller virksomhed.
Efter rejsen til Nepal skal eleverne i Nepalgruppen lave et foredrag på ca. 1 time, som de i mindre grupper skal bringe ud til deres tidligere skoler og andre som har lyst til at få et spændende og ungt foredrag om mødet med andre unge i et Uland. Hvis I vil høre mere om mulighederne for et foredrag kan I maile til info@ranumefterskole.dk

Ranum Efterskole i Nepal 2009 Ranum Efterskole i Nepal 2009

Ranum Efterskole i Nepal 2009