Introugen Fredag

Nyheder introugen –¬†bringes l√łbende!

Fredag kl. 16.00
Vi er stadig flyvende, eleverne er ved at forberede den store Introgallafest med temaet farver. De har gennem de sidste to dage oplevet rigtig meget nyt og trænger meget til at slappe af og hygge sig Рog holde en pause fra fagfordelinger, nye fag, nye hold og nye opgaver.

Introugen Ranum Efterskole

Siden onsdag har eleverne nemlig v√¶ret igennem en r√¶kke test og samtaler for at f√• indplaceret dem i det rette faglige niveau og hold. Det er nu lykkedes, og fra mandag k√łrer vi p√• med et almindeligt efterskoleskema og dermed letter trykket lidt!

Introugen Ranum Efterskole

Onsdag eftermiddag var alle p√• en Himmerlandsekspedition, som f√łrte eleverne rundt om Ranum til bl.a. Vilsted, Vitsk√łl, N√¶sby og R√łnbjerg. Nye navne og nye steder, og masser af sjove udfordringer p√• flere poster. Der var middag i R√łnbjerg hos undertegnede, og cehfkokken s√łrgede for en udm√¶rket middag i tipien til de sulte cykelryttere. Stortset alle kunne gennemf√łre turen selvom det var temmelig bl√¶sende og der kom en enkelt byge. Det ser ud til at formen hos eleverne vil have godt at et efterskole√•r med masser af aktivitet, og vi skal nok holde gang i cyklerne l√łbende!

Introugen Ranum Efterskole

I R√łnbjerg fik eleverne ogs√• en fort√¶lling om mulighederne p√• havnen, fjorden og i det n√¶rliggende feriecenter, hvor der b√•de er en stor sv√łmmehal, et badecenter og en super klatrev√¶g og forhindringsbane.

Introugen Ranum Efterskole

De sejeste og mindst kuldsk√¶re elever kastede sig ud i Limfjordens b√łlger og n√łd det i fulde drag. Om aftenen var der rigtig mandeh√łrm og pige hygge omkring Gentlemann kurset og Ladys exelence. Drengene l√¶rte at optr√¶de som √¶dle kavalerer!¬†

Introugen Ranum EfterskoleIntrougen Ranum Efterskole

Torsdag eftermiddag, efter en lang formiddag med boglig niveaudeling, pr√łvede eleverne kr√¶fter med de mange torsdagsfag. Der var gang i den p√• hele skolen med Kampsport, fodbold, mountainbik, kajak, dans og l√łb, samt floorball. Torsdag aften fik eleverne pr√łvet en r√¶kke nye danse, som skal bruges til Intro Gallafesten i aften, og hver pige fik sig en kavaler at f√łlges med til festen. Det skete ved lodtr√¶kning mellem K√¶rhuset og Seminariehuset, s√• det bliver rigtigt godt for eleverne at blive blandet lidt i aften.

Introugen Ranum Efterskole

I dag, fredag, har vi i formiddags igen haft boglige timer, vi har dannet tysk, fransk og naturfagsholdene, samt holdi personlig udvikling, som er et fag for de elever, der ikke har valgt tysk eller fransk. Enkelte elever har fravalgt tysk selvom de havde opgivet det som et √łnske f√łr skolestart, og det vil vi gerne opfordre for√¶ldrene til at afstemme med eleven p√• hjemmefronten. Til orientering for for√¶ldrene sender vi i den f√łlgende uge ogs√• et skema pr. mail til elevens for√¶ldre.

Introugen Ranum Efterskole

I eftermiddag har vi fuld tryk p√• forberedelserne til Introgallafesten, og senere p√• aftenen skal eleverne f√łrst fotograferes, s√• skal de spise sammen ved hvert deres fantastiske bord pyntet kreativt efter et unikt tema. Senere skal de danse og i festsalen skal de fremf√łre forskellige underholdningsindslag for hinanden.

I aften har vi haft en forrygende aften med farverige og festklædte gentlemenn og ladys. Borddækningen var imponerende og engagementet i top!

Introugen Ranum Efterskole

I morgen, l√łrdag, er der forskellige profilfagsaktiviteter, og om aftenen biograf, samt en gastronomisk overraskelse. S√łndag er der IT klarg√łring af elevernes b√¶rbare, og p√• skift en tur til R√łnbjerg strand / feriecenter sv√łmmehal, hvor vi bl.a. laver den obligatoriske sv√łmmepr√łve til sejl og dyk, samt adventure.

Rigtig god weekend til alle, vi glæder os til de næste dage, for stemningen er i top efter en fantastisk Introgalla aften med elevshows, dans og sang.

Vi fors√łger at f√łlge med p√• formidlingssiden, og du kan bl.a. tjekke billederne fra introugen her p√• siden eller p√• Ranum Efterskoles facebook side.

Olav Storm