E-Musik

Tilbage til oversigten

E-Musik er for dig der har lyst til at udforske den elektroniske musikverden og mange af de forskellige genre denne verden indebærer.

musik

Indenfor de sidste 5-10 år er den elektroniske musikverden vokset støt og markedet for elektronisk musik er for alvor rykket ind på verdens hitlister. Hvor den elektroniske musik førhen har stået i skyggen af den traditionelle instrument/orkestermusik, er det meste af nutidens på diverse radiostationer præget af den elektroniske musik.

I faget vil vi gennemgå forskellige musikgenre og hvordan man helt konkret producere disse forskellige stilarter. Vi vil gennemgå et forløb der i høj grad bliver præget af eleverne, og de ønsker de hver især kunne have i forhold til selv at producere elektronisk musik.

Det vil være muligt for eleverne at bruge vores Beatlab i deres fritid, samt bruge de professionelle værktøjer der står til rådighed, såsom synthesizers, trommemaskiner og computere.

Vi vil, så vidt muligt, gennemgå udstyret, så eleverne selv for en forståelse af at bruge værktøjerne til egne produktioner i deres fritid.

Der vil blive taget højde for elevernes individuelle niveauer. Så hvis du har produceret musik før, kan vi eventuelt kigge på nogle mere avancerede teknikker og er du helt ny starter vi med nogle helt grundlæggende teknikker. Vi benytter os hovedsagligt af programmet Ableton live, men det er selvfølgelig også muligt at være med, hvis man i forvejen bruger andre programmer.

Profilfagsrejsen er ikke helt fastlagt, men da både Berlin, Amsterdam og London er fødestederne for elektronisk musik og klubkultur ville det være oplagt at gå på opdagelse her. På rejsen vil vi bl.a. besøge professionelle musikstudier, og hvis muligt, en natklub i dagstimerne, hvor vi kan afprøve det musik som vi har lavet under profilfagsperioden

Billede kommer

Claus Vesterskov
E-Musik
cv@ranumefterskole.dk

Andreas Tvedebrink

Vilkår og egenbetaling

Vilkår: Max: 12 deltagere. Interesseret i Electronisk musik og vilje til at arbejde med forskellige genere.
Egenbetaling 2.000,- kr.

Link til webshoppen

Elektronisk Musik – Ranum from Ranum Efterskole College on Vimeo.

Find profilfaget på Facebook