Yoga Lifestyle

Yoga Lifestyle

Tilbage til oversigten

Er du interesseret i udforske Yoga, Mindfullness og god kost – så er Yoga Lifestyle noget for dig.

yoga

Yoga er mere end en populær træningsform, det kan også være en livsstil. Yoga traditionen går flere hundrede år tilbage og er både en måde at leve og se verden på samt en livsstil. Vi vil udforske forskellige yoga stillinger og meditationsøvelser samtidig med, at vi kigger lidt nærmere på andre dele af yogatraditionen. Det kan fx være filosofien bag yoga, mindfullness, fordybelse og balance. Derudover vil vi eksperimentere med hvad, der kan være godt at spise og drikke, når man dyrker yoga.

”The present moment is filled with joy and happiness. If you are attentive, you will see it.” Thich Nhat Hahn (1992)

Profilfagsrejsen er en tur til et Yoga Retreat eller lignende, hvor vi får lov til virkelig at fordybe os i yogaens verden med alt, hvad den indebærer. Dette profilfag er for alle, som har lyst til at vide mere om yoga livstilen og prøve den på egen krop. Du behøver ikke at have prøvet det før, men du må meget gerne være nysgerrig på, hvad det indebære og være klar på at prøve noget nyt og måske anderledes.

Rejseinformation

Rejsebrev 2018

Sikkerhedsinstruks 2018

Undervisere

Ranum EC 2 150x150
Louise Højen
Spansk, IGSCE Spanish,
Global Perspectives og Yoga

Vilkår og egenbetaling

Vilkår: Profilfaget er for alle der er interesseret i udforske yoga, mindfullness og god kost.
Egenbetaling 1. periode: Ca. 2.000,- kr. (Berlin)
Egenbetaling 3. periode: Ca. 4.000,- kr. (Sicillien)

Link til webshoppen

Find profilfaget på Facebookda_DKDanish