Nordic Challenge

Nordic Challenge

Tilbage til oversigten

Hvis du er til udendørs oplevelser, og har trang til at udfordre dig selv, er du inviteret til Nordic Challenge – Expanding Horizons.

nordicchallenge

Expanding horizons – Nordic challenge. Hvis du er til udendørs oplevelser, og har trang til at udfordre dig selv, er du inviteret. Mennesket er en super kompleks størrelse, der ofte rummer langt større potentiale end vi aner.

Vi skal gennem aktiviteter i naturen teste egne grænser, og herigennem opnå en bevidstgørelse omkring styrker – mentale i særdeleshed – og svagheder – en viden som er uvurderlig i mange af livets facetter. Naturen er som udgangspunkt vores klasseværelse. Vi skal rustes til profilfagsrejsen, det gør vi ved at lægge stor vægt på teambuildings-øvelser.

Det er vigtigt, at vi føler os trygge ved hinanden, og kender hinanden godt, inden vi drager afsted på rejsen. Vi skal derudover i undervisningen på overlevelsestur, lære førstehjælp, lære om kort og kompas, nødly, hypotermi, konkurrere i primitiv kokkekamp osv.

Profilfagsrejsen går til Norge. Nærmere bestemt Rondane og Beitostølen. Vi skal blandt andet lære at køre hundeslæde, isbade, på toptur med snesko, snow-rafte, lave snehule og overnatte i den, have skred- og lavinelære og meget andet.

Undervisere

Ranum EC Heidi Lillelund Jensen web REC Employees Circle website v3 151650
Heidi Lillelund
Idræt, Naturfag og Matematik
hlj@ranumefterskole.dk
Mette B. Larsen
Dansk, Psykologi og Nordic Challenge
ml@ranumefterskole.dk

Vilkår og egenbetaling

Vilkår: MAX 16 deltagere. Du skal være indstillet på at være fysisk aktiv! Og åben for at prøve andre former for skiløb end alpint, samt villig til at indgå i et evt. kultursamarbejde med andre unge.

Egenbetaling 4.200,- kr.

Find profilfaget på Facebookda_DKDanish