Vintersport

Ski og snowboard

Tilbage til oversigten

Er du til frisk luft, fart, motion og elsker at have det sjovt – så er vintersport noget for dig. Du behøver ikke at have prøvet det før for at være med – der er udfordringer til alle niveauer!

vintersport

Følg Ski & Snowboard på Facebook

Er du til frisk luft, fart, motion og elsker at have det sjovt – så er vintersport noget for dig. Du behøver ikke at have prøvet det før for at være med – der er udfordringer til alle niveauer! En stor del af forberedelsen vil være fysisk træning, men vi skal også få kendskab til området, lære de mest almindelige ord og få viden om det udstyr vi skal bruge på rejsen.

Derudover vil vi lave sociale aktiviteter, så vi lærer hinanden rigtig godt at kende inden rejsen. På rejsen vil der være undervisning i ski hver dag, men der vil også være tid til at stå med vennerne, så man kan øve det man har gennemgået i dagens undervisning.

Derudover vil der være en masse andre sjove, sociale aktiviteter bl.a. picnic i sneen, konkurrencer på bakken, samlinger på hotellet med spil og hygge. Fælles madlavning og ansvar for aktiviteterne er en del af rejsen, hvilket også vil være en del af det vi forbereder hjemmefra. Styrke socialt ansvar gennem samarbejde både i skiområdet og i lejlighederne. Fysisk træning, kendskab til kultur og sprog, kendskab til forskellige former for udstyr og de måder man udnytter det. I undervisningen vil I blive delt op på hold, hvor I kan vælge mellem forskellige fokuspunkter, f.eks. Freeskiing, Skiguide, Snowboard, Nybegynder, Fysisk træning o.l. Vi vil også lave aktiviteter grupperne imellem i undervisningen, så vi lærer hinanden at kende på kryds og tværs.

Rejseinformation

Infobrev

Tovholdere

REC Employees Circle website v3 151654

 

 

Steen M. Thomsen
IGCSE Combined Science & English, Adventure.
smt@ranumefterskole.dk

   

Vilkår og egenbetaling

Vilkår: Du skal være indstillet på at være fysisk aktiv! Og åben for at prøve andre former for skiløb end alpint, samt villig til at indgå i et evt. kultursamarbejde med andre unge.
Egenbetaling 3. periode: 3.500 kr. (+evt ekstra betaling ved freeskiing)

Find profilfaget på Facebook

 da_DKDanish