Adrenalin

Tilbage til oversigten

adrenalin

Vil du udfordre dine grænser, både mentalt og fysisk? Oplev glæden ved at lære og afprøve extremsport og besejre din frygt sammen med resten af vores stærke hold. Programmet vil blive baseret på de udfordringer og grænser deltagerne på holdet har, og vi vil hjælpe hinanden til at overkomme vores grænser. Profilfaget Adrenalin giver plads til ideer og alle deltager i planlægningen.

I 3. Periode 16/17 gik turen til Sydfrankring I nærheden af Nice. I løbet af turen, fik eleverne oplevet klatring I 600 meters højde, rafting, kayak og canyoning. Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte Richard. Vælg dette fag hvis du vil have et fantastisk højtpunkt som afslutning på vores skoleår og med et eventur som du vil huske resten af livet.

REC Employees Circle website v3 151653
Richard Brown
English, Business Studies, Enterprise,
Street Performance og Adrenalin.
rib@ranumefterskole.dk

Vilkår og egenbetaling

Vilkår: Eleverne på Adrenalin skal have lyst til at udfordre sig selv og arbejde sammen som et hold. Vi skal gennem udfordringerne sammen – som en gruppe!
Egenbetaling 4.000,- kr. (Afhænger af holdets ønsker til aktiviteter)

Find profilfaget på Facebook