eSport

E-Sport – Bliv en champ til Fortnite, CSGO eller det du gerne vil!

esport

eSport er noget som oftest kun sker i kælderen eller garagen, som kun spilles af overvægtige drenge som har mistet al kontakt til omverdenen og ikke passer sin skole. Elleeeeer så er det kun ét af de mange tabuer eller problemer vi står over for som eSportsudøvere. Der er rigtig mange som har den her gamle overbevisning. Men den er langsomt ved at ændre sig i 2018 – Astralis har blandt andet været med til at sætte fokus på sporten herhjemme.

Vi vil også gerne være med til at ændre perspektivet og opfattelsen af eSport. Derfor udvikler vi eSport som profilfag og sætter fokus på alt det, vi alle sammen elsker ved gaming. Sammenhold, taktik, fordybelse, udvikling, slip af med aggressioner. Oplev det her sammen med os!

Hvad er eSport på Ranum?

eSport på Ranum er konkurrence på højt svedigt plan mod andre skoler. Spillene er primært Fortnite, Counter-Strike Global Offensive eller i kortform CSGO, LOL, PUBG eller måske et, som du selv foreslår?

Vi er ikke rykket op fra kælderkulissen for vi har netop indrettet os i det gamle kedelrum under Seminariet. Her er der masser af sjæl og duft af drengesved og lidt chips. Bøgerne er der mange af, som pynt på væggen.  

Målet

Målet med eSport på Ranum er at hele holdet udvikler sig i forhold til udgangspunktet. At vi bliver bedre individuelt og som holdspiller. At kunne lægge en plan og holde sig til den. Men også at kunne lægge ny undervejs hvis det hele sejler. Afprøve forskellige roller. Hvem er bedst som teamleader? Hvem er bedst med sniper? Hvem har de gode strategier? Hvis det ser helt sort ud er der blot endnu mere sandsynlighed for et tigerspring i udvikling.

Features

For at gøre det nemmere for den travle læser har jeg lavet et par billeder som viser hvad eSport på Ranum kan indeholde.

Diætist

diaetist ranum esport

Vi har fokus på hvad sund kost og ordentlig søvn gør ved kroppen og derved spillet. Koncentrationen. Udholdenhed.

Fysioteraperi.

fysioterapeut esport ranum

Vi kommer ind på hvor vigtigt det er at sidde korrekt. At ændre stilling under vejs. At lave nogle forskellige øvelser. Alt sammen noget der er med til at øge sandsynligheden for et optimalt spil.

CSGO only?

csgo ranum

CSGO only er kun delvist sandt. Der vil ogsåe blive oprettet hold i LOL eller Heartstone eller hvad der er oppe i tiden. CSGO er dog det eneste som er fast.

Fokus på slik

fokus slik ranum

Det ligger lidt i diætistafsnittet. Men det får alligevel sit eget fokus. For hvad gør slikken ved vores spil. Hvad gør slikken ved vores koncentration? Har vi behov for slik? Er det ikke bare en nem genvej til et hurtigt fix?

Specs på vores maskiner

gamer esport ranum

Vi har ca. 16 ens maskiner, som er udstyret med sidste generation i5, 16GB ram, 75hz skærme og GTX 1060. 256 GB SSD. Medbring selv mus og tastatur. Vi har dog eget udstyr som kan udlånes.

Nicknameudvikling

nickname udvikling esport

Messi? Ronaldo? Hvad skal dine fans kalde dig? Har du selv fundet på et navn? Eller bruger du blot dit efternavn? Dit nickname er det som gør dig unik. Har du ikke noget vil vi sammen udvikle et navn til dig.

Personlig udvikling

personlig udvikling ranum esport

Personlig udvikling? Du vil få tips til hvordan du kommer over et nederlag. Hvordan du håndterer stress. Hvordan du gør dine medspillere bedre. Hvordan du selv får det bedre.

Spil mod andre efterskoler

spil mod andre esport ranum

Ønsket er at spille mod andre efterskoler frem for andre tilfældige hold. Vi kan besøge hinanden til venskabskampe men vi kan især spille dem online. Der vil være turneringer. Venskabskampe og masser af træning. Vi skal minimum ha’ 10 CSGO spillere så vi kan træne mod hinanden.

Venskabskampe – Ranum vs ?

venskabskampe ranum esport

Efter eSport på Ranum Efterskole College har du spillet kampe mod det meste af Danmarks efterskoler. Fra de bedste til de dårligste.

 

Rejseinformation

Ønsket er at gøre eSport til et helårsprofilfag, som ikke har en egentlig rejse men flere små udflugter til LANparties rundtomkring i Danmark eller Sverige/Tyskland.

Undervisere

Rasmus Badstue Ranum EC 3-150x150 heine
Rasmus Badstue
IT Support, PR,
Underviser i E-sport og Computer&IT
rb@ranumefterskole.dk 

Heine Kiesbüy
hck@ranumefterskole.dk

Vilkår og egenbetaling

Vilkår: Eleverne på E-sport skal være interesserede i kompetetiv gaming og være klar på, at lære om holdånd og god gaming-spirit.
Egenbetaling: Ca. 2.000,- kr. (Bootcamp)

Link til webshoppen

Video

E-Sport Ranum Efterskole College from Ranum Efterskole College on Vimeo.

Find profilfaget på Facebookda_DKDanish