Gastronomi

Tilbage til oversigten

I samarbejde med skolens egne kokke og gæsteundervisere, arbejder vi med spændende råvarer og fremtryller retter, som udfordrer smagsløgene og dig mentalt. Vi arbejder uden opskrifter og smager os ind i det kulinariske univers.

Gå til rejseinfo

gastronomi

Gastronmi handler først og fremmest om at trylle nogle helt fantastiske retter frem, men gastronomi er også mere end ‘bare’ mad. Det handler også om tætte og forpligtigende kammeratskab, hvor der skal arbejdes hårdt sammen for at opnå det ypperste indenfor madlavning og maddesign. Det betyder at ingen er er færdige før hele holdet er i mål, hvilket dermed også kan resultere i lange dage.

Profilfagsrejser
Den 1. profilfagsrejse går til København, der i disse år er absolut førende på det gastronomiske verdenskort. Vi vil kigge nærmere på det Nye Nordiske Køkken og besøge restauranter, der tilstræber dette i deres køkken. København er også mødet med andre kulturer, hvor vi tidligere på denne rejse har smagt såvel sushi, som meget fransk andesandwich! Vi skal også selv lave mad, som vi køber ind til i det nye madmekka “torvehallerne” ved Nørreport station. Denne profilfagsrejse giver også et kig om bag kulisserne på de store hoteller, fra køkkenet til hotelværelserne. Den 2. profilfagsrejse går til Europa, hvor vi få nye kulinariske oplevelser med hjem i rygsækken.

Rejseinformation

Jan Rind Jensen Jacob Vangaa

Jan Rind Jensen
Husalf i Ranumhus, bager og underviser i konditori.
jr@ranumefterskole.dk

Jacob Vangaa
Souschef
nico102q@ranumefterskole.dk

Vilkår og egenbetaling

Tilladelse: Vi vil gerne bede om jeres tilladelse til at afholde vinsmagning med eleverne. Vinsmagningen vil lærerne stå for. Udover denne vinsmagning er det selvfølgelig ikke tilladt at indtage alkohol på rejsen. Vi vil gerne bede jer om at sende en skriftlig tilladelse på nedenstående mail, hvis jeres barn må deltage i vinsmagningen.
Egenbetaling 1 periode: Ca. 1,- kr ( Danmark)
Egenbetaling 3 periode: Ca. 3000,- kr ( Europa)

Link til webshoppen

Billeder fra gastronomi