Visuelt Design

Tilbage til oversigten

Profilfaget Visuelt design er en del af vores Imagination-profil og har til formål at udfordre og udvide elevens kreative evner, kulturelle viden og æstetiske sans.

Gå til rejseinfo.

visueltdesign2

I Visuelt design vil vi hovedsageligt arbejde projektorienteret enten
alene, i grupper eller som et samlet hold. Visuelt design er et frirum for fantasi og drømme, hvor eleverne har mulighed for at arbejde med forskellige materialer i både to og tre dimensioner. De vil blive
præsenteret for forskellige teknikker, metoder og værktøjer til at frembringe deres helt egne udtryk.

Der kan arbejdes med flere kreative processer som f.eks. skulpturarbejde, maleri, tegning, tryk på tøj etc. Se videolink og eksempler på hjemmesiden under Profilfag/design.

To af Ranum Efterskoles elever blev udvalgt til en workshop på kunstmuseet Aros i Århus – Workshop på kunstmuseet Aros i Århus.

Rejseinformation

Rejsebrev 2017

Sikkerhedsinstruks Visuelt Design

Lenore Tjalla Elsborg  Ranum EC Lise Ramloese XL
Lenore Tjalla Elsborg
Dansk, Medborgerskab
og Visuelt design.
te@ranumefterskole.dk
Lise Ramløse Hedegaard
Engelsk, English Second IGCSE.
Dansk, Visuelt Design og Nepal.
lr@ranumefterskole.dk

Vilkår og egenbetaling

Vilkår: Ingen særlige vilkår. Men du skal have interessen for at være kreativ,
skabende og være åben over for andres ideer og projekt.
Egenbetaling 1. periode 2 .000,- kr.
Link til webshoppen

en_GBEnglish da_DKDanish