Visuelt Design

Tilbage til oversigten

Profilfaget Visuelt design er en del af vores Imagination-profil og har til formål at udfordre og udvide elevens kreative evner, kulturelle viden og æstetiske sans.

Gå til rejseinfo.

visueltdesign2

I Visuelt design vil vi hovedsageligt arbejde projektorienteret enten
alene, i grupper eller som et samlet hold. Visuelt design er et frirum for fantasi og dr√łmme, hvor eleverne har mulighed for at arbejde med forskellige materialer i b√•de to og tre dimensioner. De vil blive
pr√¶senteret for forskellige teknikker, metoder og v√¶rkt√łjer til at frembringe deres helt egne udtryk.

Der kan arbejdes med flere kreative processer som f.eks. skulpturarbejde, maleri, tegning, tryk p√• t√łj etc. Se videolink og eksempler p√• hjemmesiden under Profilfag/design.

To af Ranum Efterskoles elever blev udvalgt til en workshop på kunstmuseet Aros i Århus РWorkshop på kunstmuseet Aros i Århus.

Rejseinformation

Rejsebrev 2017

Sikkerhedsinstruks Visuelt Design

Lenore Tjalla Elsborg  Ranum EC Lise Ramloese XL
Lenore Tjalla Elsborg
Dansk, Medborgerskab
og Visuelt design.
te@ranumefterskole.dk
Lise Raml√łse Hedegaard
Engelsk, English Second IGCSE.
Dansk, Visuelt Design og Nepal.
lr@ranumefterskole.dk

Vilkår og egenbetaling

Vilkår: Ingen særlige vilkår. Men du skal have interessen for at være kreativ,
skabende og være åben over for andres ideer og projekt.
Egenbetaling 1. periode 2 .000,- kr.
Link til webshoppen