Tilbage til oversigten

Musik er for dig, der elsker musik. Vi laver samspil og naturligvis er det godt hvis du allerede kan spille et instrument eller synge. Vi udfordrer jeres musiske tekniske færdigheder, udvikler jeres grundteknik, samt indvier jer i mange forskellige genrer.

Gå til rejseinfo for Musik

musik

Vi øver mod et fælles mål, hvor vi skal ud og spille koncerter og optræde. Hvis du er nybegynder vil det være en god ide at tale med en af musiklærerne om dit valg og interesse. Ved specielle lejligheder og arrangementer på skolen optræder musikholdet for forældre og gæster.

Musik ekspeditionen går til Europa
Vi kan f.eks. besøge musikstudier, lave live koncerter på skoler og/eller gadeplan, eller besøge de etablerede scener. Indholdet i rejsen planlægges i detaljer i et samarbejde med eleverne. Der indgår også på rejsen ekskursioner til kendte ”must-see” turist seværdigheder og historiske steder. 1. periode går rejsen typisk til Liverpool i 3. periode er eleverne selv med til at planlægge rejsen som går til en destination i Europa.

Hør noget musik fra tidligere musikhold:

Rejseinformation

Sikkerhedsinstruks Musik

Søren Møller Rasmussen

Fysik/Kemi, Matematik og Musik.
sr@ranumefterskole.dk

Vilkår og egenbetaling

Vilkår: Eleverne på Musik skal være interesserede i at spille eller synge, og deltage aktivt. Der vil være god mulighed for at øve i et af de to studier, og vi støtter eleverne i at danne deres egne bands. Det er gennem musikken at fællesskabet fødes og vi møder kulturen og andre unge.

Egenbetaling 1 periode: ca. 2.000,- kr.
Egenbetaling 1 periode: ca. 3.000,- kr

Link til webshoppen