Medie

Tilbage til oversigten

Kunne du t√¶nke dig at arbejde med grafisk design af plakater, visitkort, logoer, brochurer, bannere, hjemmesider, badges…? Br√¶nder du for at fange efterskolelivet gennem interviews og fotoreportager? Lave egne
videoproduktioner eller få mulighed for at realisere dit helt eget projekt? Så er profilfaget MEDIE et godt valg for dig.

Gå til rejseinfo

medie

Vi holder til i “medielokalet” p√• Imaginationgangen i k√¶lderen, hvor vi arbejder i vores hyggelige v√¶rksted. Lokalet er opdateret med 8 arbejdsstationer og desuden har vi en storformat printer til plakater og bannere. Du er naturligvis velkommen til at medbringe din egen computer til brug I undervisningen, hvis du er “tryghedsn√łrd”.

Der er tradition for at vi deltager i trykstarten p√• skolens profilavis, er p√• relevante virksomhedsbes√łg, tager p√• inspirationstur foran og bagved det store l√¶rred, og er med til at l√łse kreative opgaver til efterskolens arrangementer.

Medieforl√łbet sigter mod en profilfagsekspedition til en storby ‚Äź ofte i inspirerende samv√¶r med Dans, Musik og Design. Tidligere har vi v√¶ret i Berlin og London med bes√łg p√• bla. pr‚Äźbureau, tv‚Äźstation, film‚Äźmuseum, design museer,  grafisk v√¶rksted.

Rejseinformation

Sikkerhedsinstruks Medie

Thomas Bjerg

Dansk, biologi, idræt, medie, fodbold.
tb@ranumefterskole.dk

Vilkår og egenbetaling

Vilk√•r: Eleverne p√• medie skal v√¶re interesserede i at arbejde selvst√¶ndigt og sammen med andre om f√¶lles m√•l f.eks. et produkt , som skal vises frem. Der kan forekomme ekstra timer og opgaver for at f√• produktet afsluttet og  medieholdet har mulighed for benytte medielokalet i fritiden.
Egenbetaling 2.000,- kr.
Klik her for at komme til shoppen

Find profilfaget på Facebook