Medie

Tilbage til oversigten

Kunne du tænke dig at arbejde med grafisk design af plakater, visitkort, logoer, brochurer, bannere, hjemmesider, badges…? Brænder du for at fange efterskolelivet gennem interviews og fotoreportager? Lave egne
videoproduktioner eller få mulighed for at realisere dit helt eget projekt? Så er profilfaget MEDIE et godt valg for dig.

Gå til rejseinfo

medie

Vi holder til i “medielokalet” på Imaginationgangen i kælderen, hvor vi arbejder i vores hyggelige værksted. Lokalet er opdateret med 8 arbejdsstationer og desuden har vi en storformat printer til plakater og bannere. Du er naturligvis velkommen til at medbringe din egen computer til brug I undervisningen, hvis du er “tryghedsnørd”.

Der er tradition for at vi deltager i trykstarten på skolens profilavis, er på relevante virksomhedsbesøg, tager på inspirationstur foran og bagved det store lærred, og er med til at løse kreative opgaver til efterskolens arrangementer.

Medieforløbet sigter mod en profilfagsekspedition til en storby ‐ ofte i inspirerende samvær med Dans, Musik og Design. Tidligere har vi været i Berlin og London med besøg på bla. pr‐bureau, tv‐station, film‐museum, design museer,  grafisk værksted.

Rejseinformation

Sikkerhedsinstruks Medie

Thomas Bjerg

Dansk, biologi, idræt, medie, fodbold.
tb@ranumefterskole.dk

Vilkår og egenbetaling

Vilkår: Eleverne på medie skal være interesserede i at arbejde selvstændigt og sammen med andre om fælles mål f.eks. et produkt , som skal vises frem. Der kan forekomme ekstra timer og opgaver for at få produktet afsluttet og  medieholdet har mulighed for benytte medielokalet i fritiden.
Egenbetaling 2.000,- kr.
Klik her for at komme til shoppen

Find profilfaget på Facebook