Introugen Søndag

Søndag kl. 23.00

Wauw sikke en start på skoleåret!
Netop som regnen holdt inde og solen strålede fra en skyfri himmel ankom 250 unge med deres forældre og søskende til den første velkomstsamling. Efter indkvartering og forfriskninger samledes alle i Multikulturhuset til taler, sange og information om det kommende skoleår.
Se forstanderens velkomsttale her (pdf)

Efter at alle lærere og husfeer mv. var blevet præsenteret var det tid til kontaktgruppe-møder for både forældre og elever. Og så blev der krammet og knust farvel til den store guldmedalje. I de næste godt 2 uger er vi alle samlet på Ranum Efterskole – isoleret fra hjemmet for at udforske det store fællesskab, skolen, Ranum og det lokale himmerland! Ingen mobiltelefoner til at forstyrre og en masse nye venner og indtryk.

Introugen Ranum Efterskole

Efter den traditionelle pasta med kødsovs, salat og brød, samledes alle i Multikultursalen igen til fælles navneleg, sang, dans og seancen sluttede med en fælles afslapningsseance til stille afstressende musik. På intet tidspunkt bakkede en eneste elev ud af fællesskabet og blev bænkevarmer – på intet tidspunkt trak en elev sig ud for at gå på toilettet etc. Alle var koncentrerede om de fælles udfordringer og det tegner virkelig godt for det kommende skoleår og elevhold!

Introugen Ranum Efterskole

Nu er alle elever på vej i seng, og kontaktlærerne er rundt og sige godnat. Det er altid svært den første nat i et fremmed selskab og nyt sted. Men eleverne har fokus mod morgendagens udfordringer, og de starter med morgenmotion kl. 7. inden morgenmaden. Kl. 8.00 er der samling i festsalen og herefter et oplæg om det strukturedefællesskab i dagligdagen og igennem skoleåret.

Vi glæder os til en spændende tid i fællesskab med de unge! Følg med på billedsiden, hvor vi løbende opdaterer med nye billeder og film.

Olav Storm
forstander