R.E.C.

Ranum Europa Class R.E.C.

AFS Logo

Europæisk Udvekslingsophold og efterskoleophold m. 10. klasse prøve på et år!
Som de første i Danmark tilbyder Ranum Efterskole en kombination af udvekslingsophold og efterskoleophold.
Vi samarbejder med AFS om et 12 ugers (trisemester exchance) ophold i et europæisk land i perioden september til december. Skoleåret starter altså med en måned på efterskolen og derefter rejser du afsted til en skole ( 1.g. i et andet europæisk land) og bor ved en lokal familie. I gennem hele forløbet har du tilknytning til Ranum Efterskole og dine venner her gennem nettet og via din kontaktlærer.

Trisemester programmet slutter med en uges besøg i Bruxelles, hvor din lærer fra Ranum Efterskole også er med.
Efter udvekslingsprogrammet følger du igen 10. klasse på Ranum Efterskole. Du kommer med på skirejsen i januar og kan starte et nyt profilfag i den 3. periode, og f.eks. slutte af med en profilfagsrejse til USA, Rødehavet eller Grækenland, afhængig af dit profilfag.
Skoleåret slutter med en afgangsprøve i 10. klasse i min. dansk, engelsk og matematik.
Tysk eller fransk er obligatorisk for alle REC elever.

Økonomisk koster det lidt mere at være REC elev
Se program fra:  Ranum Efterskole – Trimesterprogrammet brochure (pdf)
Ugeprisen for at gå på Ranum Efterskole er den samme og du opnår statstilskud i de uger, som foregår på Ranum Efterskole.

en_GBEnglish da_DKDanish