Trivsel

Trivsel på Ranum EfterskoleTrivsel

er også ensbetydende med sund og ernæringsrigtig kost. Uanset om du bor på et dobbeltværelse eller i en lejlighed indgår du i det store fællesskab omkring spisning og de fællesarrangementer i cafeen.

I lejlighederne er det også muligt at tilberede særlige måltider efter f.eks. etniske eller ernæringsrigtige opskrifter og i et udviklende samvær.

Vi tager i dagsprogrammets trivselstime højde for, at det kræver tid at få kvalitet i samværet omkring f.eks., madlavning. Bortset fra trivselstimen er dagene ikke altid delt op i et skema, fordi natursport ofte fletter uddannelse, fritid og pligter sammen i et forløb, hvor det ikke er nødvendigt med et ur eller skema.

Hvis du dyrker en særlig fritidsinteresse, f.eks., sang, ridning eller fodbold, så er der i lokalsamfundet rig mulighed for at dette, og du er velkommen til at forstærke de lokale hold, som trænerassistent eller medspiller.da_DKDanish