Pr√łver

РDu skal også sætte dig faglige mål!

eksame p√• Ranum EfterskoleKravene for at komme p√• efterskolen er, at man har best√•et Folkeskolens 9. klasse eller Folkeskolens 8. klasse. Det er ikke et krav, at man dyrker natursport eller idr√¶t. Den gruppeorienterede undervisning i natursporten varetages af h√łjtkvalificerede undervisere, og i naturen er det kun den enkelte selv, eller gruppen, der s√¶tter begr√¶nsningen for udfordringen.

I 9. klasse skal der vælges mellem tysk og fransk. For 10. klasses elever, kan der vælges mellem tysk/fransk og fysik/kemi. Kultur, historie, kristendom og samfundsforhold indgår i MEDBORGERSKAB.
Udervisningen veksler mellem klasseundervisning, selvstudie, gruppeundervisning, projektarbejde, foredrag og fællestimer. Derudover er der mulighed for fritidsundervisning i de 2-4 klubber, som tilbydes mandage til torsdage mellem 19-21.00

Pr√łverne prioriteres h√łjt.
Det er vigtigt, at den enkelte elev f√•r den bedst mulige eksamen i alle fag, b√•de i de mundtlige og skriftlige discipliner. Vi tilbyder Folkeskolens Afgangspr√łve og Folkeskolens 10. klasses pr√łve.