Rammerne

Tre huse og et stort fælleskab i centrum

Overblik over husene på Ranum Efterskole College

Set fra Luften fylder Ranum Efterskole College rigtigt meget.
Og set fra jorden har vi den perfekte ramme for masser af sport, fritid og undervisning.

Tre huse i én skole

Med 420 elever er Ranum Efterskole College en af Danmarks største almene efterskoler. Eleverne bor på campus som udgør en lille by. Skolen er fordelt på tre hovedhuse: Kærhuset, Seminariehuset og Ranumhus. I alt råder vi over ca. 18.200 kvadratmeter.
Så der er god plads til alle!

Store og små fællesskaber

I de 3 huse bor 40 kontaktgrupper. Hver kontaktgruppe er på 9-10 elever og har sin egen kontaktlærer. Grupperne spiser, gør rent og laver mad sammen. Hver kontaktgruppe har en ”kærlighedsgruppe” i et andet hus. På den måde får du venner over hele skolen.

Fælles kultur

Vi arrangere RE-Events f. eks. live-koncerter, Scenen er din og hyggeaftener.
Eleverne bor blandet 9. og 10. klasse og på tværs af profilfagene. Det sikrer en god mangfoldighed, som giver plads til alle.

Kærhuset

Kærhuset er indrettet med 2-3 personers værelser og 4-6 personers lejligheder. Der er fællesstuer og motionsrum og spisesal. På Imagination-loftet er der dansesal. Her er der plads til fællesovernatning i weekenderne og koncerter på scenen.

Ranum Hus

Ranum hus er indrettet med 2-3 personers værelser. Eleverne bor i klynger med egen TV og opholdsstue og der er ingen trapper. I mellem Ranum Hus og Hovedbygningen finder du Ranum Multikulturhus med 3 sportshaller, klatrevæg og et professionelt motionscenter, samt boldbaner.

Seminarhuset

Seminariehuset

Seminariehuset er indrettet med 30 lejligheder. I skolegården står Livstræet, her har vi bygget en 100m2 scene til gårdfester. Indenfor finder du Svederen med bouldervæg, parkourbane, kampsportstræning og fitness lokaler. Der er desuden TV lounge, samt en række kreative lokaler med musik, design, drama og medie.

Tilsammen rummer vi

• Wifi på hele skolen
    • Activeboards

Svømmehal og wakeboardbane

I Rønbjerg benytter vi svømmehal og aktiviteter i Nordens største aktivitetscenter Dayz Resort i Rønbjerg. Endvidere har vi vores maritime base i Rønbjerg med moderne sejlbåde.

en_GBEnglish da_DKDanish