Efterskolen

Det står vi for…

open re

Vi er en fri og uafhængig moderne efterskole, som former skoleåret og indholdet i et samspil med elever og ansatte. Vi sætter os konstant nye mål og udfordringer.

Vi lægger vægt på at eleverne deltager aktivt i et stort og forpligtigende fællesskab og støtter eleverne i deres personlige og faglige mål.

Vi rejser i 3-4 uger af skoleåret til hele verden for at opleve at verden er større end den hjemlige andegård og forberede de unge på at leve og begå sig i en international og globaliseret verden.

Vi er en boglig efterskole, hvor vi forventer at eleverne deltager aktivt i timerne og afslutter skoleåret med folkeskolens prøver. Vi tilbyder 9. og 10. klasse.

Undervisningen er niveaudelt efter elevernes faglige og personlige færdigheder. Vi har 4 trin i 9. klasse og 5. trin i 10. klasse. Gymnasieberedende undervisning.

Vi tilbyder et internationalt engelsksproget forløb, hvor eleverne kan vælge at blive undervist på engelsk i 3-4 hovedfag. Målet er at kunne består internationale sprogprøver og blive forberedt til et studieophold i udlandet.

Læs meget mere her…

Vi lægger vægt på en sund sjæl i et sundt legeme og derfor er skolen 100% røgfri.

Og vi har en aktiv kostpolitik med fri frugt og hjemmebagt brød, samt salatbar til hovedmåltiderne.

Ranum Efterskole bor i 3 huse: Seminariehuset, Kærhuset og Ranumhus. Al undervisning foregår i Seminariehuset og tilsammen har vi mere end 18.600 m2 lokaler – Et hav af muligheder.

 

Ranum Efterskole Vedtægter: læs dem her i bladre pdf

 da_DKDanish