Forside (5)

Velkommen til Ranum

Ranum Efterskole giver dig et hav af muligheder for et fantastisk efterskoleår.

Et stort fællesskab med god undervisning, spændende profilfag og 3 rejser over 4 uger til hele verden.

Vi er en boglig efterskole med niveaudelt undervisning på 4-5 niveauer på hvert klassetrin.

DSC 8334 1

Bliv elev – eller kom og bes√łg os p√• Efterskolernes Dag d. 30. sept. kl. 10-17

Bestil en Rundvisning på Ranum Efterskole College

Klar til næste skridt i din uddannelse?

Efter dit √•r p√• Ranum er du klar til at komme godt videre. M√•ske p√• en ungdomsuddannelse. HF? HHX? Gymnasiet? Eller en teknisk uddannelse? Du bliver st√¶rkere fagligt og dygtigere i de fag, du skal bruge for at komme videre. Vi synes selv, vi har det aller bedste hold af l√¶rere her p√• skolen. Dem kan du m√łde til √Öbent Hus arrangementer, p√• en rundvisning eller bare ved at klikke her

Og s√• blev det vist tid til at se en lille video. Skal du med p√• eventyret? ?

Profilfag og kulturfag i hele verden – i stedet for traditionelle linjer

Efterskole√•ret er opdelt i tre perioder. F√łrste periode og sidste periode v√¶lges profilfag og i anden periode fordyber man sig i kulturfag. Elever og l√¶rere kan sammen designe nye profilfag. P√• denne m√•de f√•r du mulighed for at pr√łve noget forskelligt og udfordre dig selv i l√łbet af skole√•ret.

venskab

Vi er altid klar p√• et bes√łg  ?

Bestil en Rundvisning på Ranum Efterskole College

Udforsk verden, nye kulturer og få venskaber for livet

Hver af perioderne afsluttes med en rejse, hvor elever og l√¶rere sammen afpr√łver deres f√¶rdigheder i profilfagene, m√łder andre unge og l√¶rer ny kultur at kende.

kulturmoder

50+ forskellige profil- og kulturfag, eller skab dit eget

V√¶lg i mellem dykning, ridning, sejlads, kampsport, adventure, nordic challenge, vintersport, water performance, adrenalin, fit for life eller street performance, design, medie, musik, dans, guide&event, e-sport, e-musik, konditori, visuelt design, yoga lifestyle eller gastronomi ‚Äď og endnu flere. Du kan ogs√• v√¶re med til at forme dit eget profil eller kulturfag.

Kulturfag

I vinterperioden kan du vælge et kulturprofilfag, som afsluttes med en rejse til det land I har arbejdet med f.eks. Nepal, Indien, US Virgin Islands, Cuba, New Zealand, Australien, Peru Ghana, Kina, Japan, Nicaragua, USA, Norden, Europa.

Vi rejser til hele verden bl.a. Norge, Sverige, Berlin, London, Kroatien, Indien, Maltha, Frankrig, Spanien, √ėstrig, Italien, Kina, USA, Tyrkiet, Gr√¶kenland, Syd Korea, Peru, Malaysia og Nepal.

faellesskab

Vi går ind for frihed under ansvar.

I kommer til at bo i lejligheder eller v√¶relser. Drenge og piger bor p√• samme gang. Inden skolestart kan du √łnske om du vil bo med 1-6 andre elever.

Vi er en r√łgfri efterskole, og har fokus p√• sundkost bl.a. er der fri-frugt hele dagen. Om aftenen har vi 3-5 klubtilbud med klatring, fodbold, kajak, mountainbike, bordtennis, sejlads, fitness, drama, kor, musik, design, billedkunst, pige-, film- og l√łbeklub.

hjael den naeste

T√łr du tage springet? S√• ta’ p√• rundvisning. Vi gir kaffe og kage.

Kom p√• bes√łg og f√• en rundvisning. F√• svar p√• alle dine sp√łrgsm√•l, se alle de sp√¶ndende muligheder og m√¶rk stemningen.

Bestil en rundvisning på den dag, som passer dig bedst.

bestil rundvisning

√ėjeblik! Har du set vores gode billeder p√• Flickr?

Du kan få lidt af stemningen af Ranum ved at se vores mange gode billeder fra de forskellige årgange. Dyk ned.

Pictures All Collage FB cover

love ranum 600