Dagbog for USA 2012

Miami

Torsdag d. 12 Januar  kl. 00:17 - Ib

Alle har det godt på turen til Miami vi er nu i Toronto18.15 (Toronto tid) vi venter på at skal på en flyver der går til Miami.
Indtil nu har turen været præget af rejse siden vi forlod Ranum d. 10.1 kl. 18.40. Vi havde herlige 4 timer i toget afløst af små 10 timer i KBH lufthavn. Hvor vi tjekkede ind til en 9 timer tur til Toronto. I får flere oplysninger senere i morgen.
Alle overlevede - men er trætte.

Torsdag d. 19 Januar kl. 3

Miami rejsende er nu kl. 21.34 (lokal tid i dk vist kl. 3.30) ude at bruge nogle af de sidste lommepenge. Så forældre søskende og venner glæd jer!
Om ca. 12 timer begynder vi rejsen hjem. Men inden da vil der sikkert komme flere indslag.

En gruppe var ude at besøge Martin gruppen fra det danske lysfirma i Frederikshavn. Her får elever instruktion af Lionell som er teknisk ekspert i at få lavet de forskellige lysshow. Samtidig talte vi m,ed Ole som er manager i Miami afdelingen.

I Miami var der også andre oplevelser en gruppe elever var ude at besøge et center for børn for forældre i fængsel. På billedet se en gruppe af eleverne få instruktion af Shellie Solomon. Eleverne lavede frivilligt arbejde og sorterede legetøj og pakkede skolebøger ind.

Fredag d. 20 Januar kl. 2

Miamiholdet er nu mellemlandet i Toronto, og vi venter nu på det næste fly så vi kan komme videre til Danmark. Forventet flyvetid er 21.30 lokal tid, dvs. en smule forsinkelse. Vi ved ikke helt den nøjagtige landenstid.

Her er ankomsttiderne efter de er kommet i tog i Danmark:
Se mere om ankomst nederst i nyeste infobrev fra USA her.

USA - 11. - 19 januar 2012

Her finder du information om den kommende rejse til USA i 2012.

Globaliseringsrejse USA infobrev januar 2012.pdf (NY)

Kort over hotelomraade.pdf (NY)

Globaliseringsrejse USA infobrev november 2011.pdf

US and MIAMI portfolio CAS.pdf