Cheerleading Los Angeles

cheerleading ranumefterskole

Følg Cheerleaderne på Facebook

Få mulighed for at opleve den Amerikanske kultur omkring cheerleading, og gennem fælles oplevelser bliv knyttet tættere sammen med dit hold. Cheerleading er teamwork frem for alt andet og rejsen er med til at styrke dette.

I profilfaget Cheerleading har eleverne mulighed for at opleve den Amerikanske kultur omkring cheerleading, og gennem fælles oplevelser bliver holdet knyttet tættere sammen. Cheerleading er teamwork frem for alt andet, og rejsen er med til at styrke dette. Eleverne bliver på profilfagsrejsen undervist på udenlandske skoler, hvor eleverne får mulighed for at udvide deres kendskab til cheerleading og den amerikanske kultur. Denne kombination bidrager til, uforglemmelige oplevelser, men også elevernes personlige dannelse og udvikling.

Cheerleading indeholder mange forskellige elementer. Så når vi skal arbejde med akrobatik, tumbling, løft og kast og små koregrafier, har vi kontakt til flere gæstelærere, der er specialister inden for de forskellige områder, hvilket vi også benytter os af på profilfagsrejsen.

Cheerleading på Ranum Efterskole College er et socialt fag, hvor eleverne sammen hjælper hinanden til et fedt show, hvor der er plads til alle niveauer. Undervisningen skal give eleverne mulighed for at arbejde med deres egen kropsbevidsthed, bryde grænser og indgå i et forpligtende fællesskab.
Det er lysten, der driver værket, og vi vil gøre hvad vi kan for at vise eleverne glæden ved bevægelse og udvide deres muligheder og kompetencer på området.

Undervisningen vil omfatte aktiviteter, hvor eleverne bliver undervist i cheerleading, tumbling og styrke træning. Derigennem udvikler eleverne kendskab til koreografi, musikforståelse og deres egen styrke.

Profilfagsrejsen går i første periode til en klub i EU:

Cheerleading i 1. periode er et nyt tiltag, derfor er vi ved at finde samarbejdspartnere i Europa som vi kan besøge og træne med. Turen kunne f.eks. gå til Berlin, London eller et andet spændende sted med stor Cheer-kultur.

Profilfagsrejsen går i 3 periode til Los Angeles, USA:

Cheerleading rejser i 3. periode til Los Angeles i USA. Her besøger bland andet Downey High School cheerleaders, som sidste år vandt de Amerikanske mesterskaber. Vi deltager i deres træning, og vi hører om livet som Amerikansk High School elev.

Under de forskellige workshops vil vi lærer nye stunts, tricks, små koreografier og tilråb. Derudover skal vi ud og opleve Los Angeles. Vi har tidligere været på cykelture på strandpromenaden, og besøgt byens mest ikoniske varemærker.

Gå ind og se vores Facebook side: Cheerleading – Ranum, her er der billeder og videoer fra vores træninger og rejse.

Rejseinformation

Forældrebrev

Sikkerhedsinstruks Cheerleading

Undervisere

REC Employees Circle website v3 151647 REC Employees Circle website v3 151656 Anita Lisby
Katherine V. Dohn
Engelsk, dansk og historie.
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Steven Bates
Science, Math, Geography,
Swimming og Street Performance.
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Anita Lisby Skals
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vilkår og egenbetaling

Vilkår: Eleverne på cheerleading skal være interesserede i at lære cheerleading og ikke alene vælge profilfaget for en rejse til Los Angeles. Det er gennem dansen at fællesskabet fødes og vi møder kulturen og unge.
Egenbetaling 1. periode: 2.000,- kr.
Egenbetaling 3. periode: 7.500,- kr.

Link til webshoppen

Cheerleading Ranum Efterskole College from Ranum Efterskole College on Vimeo.

Oversigt over mulighederne på Ranum Efterskole College Ranum Efterskole College Ranum Efterskole College Profilfag Ranum Efterskole College Rejser En International uddannelse Find Ranum Efterskole College Meld dig ind p� Ranum Efterskole College Bestil en rundvisning hos Ranum Efterskole College Ranum Efterskole College p� Facebook Nyheder p� Ranum Efterskole Ny elev p� Ranum Efterskole College L�s mere om Ranum Efterskole College Undervisning p� Ranum Efterskole College Ranum Efterskole College Internationale afdeling. Ranum Efterskole College Profilfag Ranum Efterskole College Rejser Ranum Efterskole College Billeder Ranum Efterskole College Kontakt Image Map
Oversigt over Partnere

Ranum Efterskole College  *  Seminarievej 23, 9681 Ranum  *  E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  *  Tel: 96 66 44 00  *  Læs op