Dykning i Egypten 2012

Egypten rejse 2012

Information om Dykkernes 3. profilfagsrejse

Kære elever og forældre

Vi er nu endelig kommet i gang med dykning, og det går planmæssigt med teorien. Eleverne (især Open Water) synes, det er lidt hårdt, men belønningen for sliddet kommer heldigvis snart i form af vores rejse til Egypten.

I morgen er der teoriprøve for OW'erne, så vi krydser fingre for, at de kan deres teori.

I nedenstående seneste brev får I flere praktiske informationer om vores rejse.

Rejseinformation

Dagbøger, rejsebreve og billeder kommer herunder. (Se billederne i bunden af artiklen)

Lørdag d. 14/4-2012
Hej Hej, så er dykkerne vel ankommet til Egypten, og er nu på vej i bus til dykkerlejren. Alle er glade og spændte på, hvad der venter. Det vanlige kaos i en egyptisk lufthavn klarede alle med en imponerende tålmodighed trods lidt træthed.
Pia

Søndag d. 15/4-2012
Hej Danmark!
Vi skriver nu fra under palmebladene i det varme Egypten efter en hård men veloverstået dag. Open water-eleverne har taget det første kursusdyk i åbent vand, mens advanced-eleverne har været på strømdyk og natdyk med de lokale instruktører.
Til aftenbriefing fik vi kåret dagens bommert og dagens gode gerning. Der var mange gode indslag, men Uffe vandt dagens bommert for en god snak om erotiske bevægelser med en sodavandsflaske -  også i praksis.
August vandt dagens gode gerning, da han efter mange forsøg reddede en fisk fra sit selvmordsforsøg.
I morgen står vi tidligt op og ser frem til en dag med en masse dykning og selvfølgelig mere god kage ;-)
Svedige hilsner fra Egypten

Mandag d. 16/4-2012
Davs Ranum og resten af verden