Velkommen til Danmarks første internationale college...

Ranum Efterskole College er en international uddannelse på en dansk efterskole for unge mellem 14 og 18 år. Ranum Efterskole College er efterskole og Cambridge International School, som tilbyder elever en læringsoplevelse, hvis lige ikke er udbudt andre steder  i verden, og som åbner en hel ny verden af uddannelsesmuligheder – Vi tilbyder noget UNIKT!

Vi har 14 IGCSE (International General Certificate of Secondary Education) fag  og 13 fag på Cambridge International AS og A level. Du kan kombinere et år på Ranum Efterskole College med et internationalt forløb i Danmark eller i udlandet. Mulighederne er mange og fleksibiliteten er stor. Valget er dit, så grib chancen!

Styrken er at vi kombinerer efterskolens dannelses-projekt og store fællesskab med muligheden for at få en internationalt anerkendt eksamen. En kombination som vi også mener tilbyder eleverne den optimale mulighed for at forberede sig, både professionelt og personligt, til livet i en kompleks og dynamisk verden.

Det globale perspektiv og den globale profil som udbydes igennem Ranum Efterskole College er en uhyre vigtig bestanddel i vores fundament og det repræsenterer vores verdenssyn – Vi er del af et globalt fællesskab og i vores forskellighed er der en lighed. Vi mener at tolerance og accept er hovedelementer som skal være tilstede for at opbygge interkulturel forståelse. Det ’globale’ i form af blandt andet Ranum Efterskole College er blevet en yderst stimulerende og berigende egenskab som elever, såvel som undervisere og ansatte sætter pris på.

Ranum Efterskole College er et resultat af en vision om at Ranum Efterskole skulle være mere end det konventionelle, at Ranum Efterskole skulle reflektere det globale lige så vel som det lokale og at man igennem medbestemmelse havde muligheden for at skabe sig en læringsoplevelse tilpasset egne behov, kompetencer og interesser. Med åbningen af Danmarks første internationale college på Ranum Efterskole, må det siges at vi i fællesskab har klaret det!

Eksamen og prøver ved Ranum Efterskole College

"Prøve-fri 10. klasse"

Ranum Efterskole College er ifølge dansk lovgivning en ’prøve-fri 10. klasse’. Elever vil derfor ikke blive bedømt i folkeskolens afgangsprøve (FSA og FS10) – dog med undtagelse af Dansk. Elever under Ranum Efterskole College, vil i stedet gå til afgangseksamen i alle deres IGCSE fag i slutningen af maj, og blive bedømt i hvert fag ved slutningen af hvert trimester. Da alle elever ved Ranum Efterskole College per definition er en ’efterskole-elev’, er vi nødt til at understrege at elever skal være opmærksomme på at der kan forekomme særlige betingelser ved optagelse ved andre ungdomsuddannelser, f.eks. hos STX, HTX, gymnasierne og IB. Ønskes uddybende information, bedes I kontakte vores Internationale Kontor ved Ranum Efterskole College.

Oversigt over mulighederne på Ranum Efterskole College Ranum Efterskole College Ranum Efterskole College Profilfag Ranum Efterskole College Rejser En International uddannelse Find Ranum Efterskole College Meld dig ind p� Ranum Efterskole College Bestil en rundvisning hos Ranum Efterskole College Ranum Efterskole College p� Facebook Nyheder p� Ranum Efterskole Ny elev p� Ranum Efterskole College L�s mere om Ranum Efterskole College Undervisning p� Ranum Efterskole College Ranum Efterskole College Internationale afdeling. Ranum Efterskole College Profilfag Ranum Efterskole College Rejser Ranum Efterskole College Billeder Ranum Efterskole College Kontakt Image Map
Oversigt over Partnere

Ranum Efterskole College  *  Seminarievej 23, 9681 Ranum  *  E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  *  Tel: 96 66 44 00  *  Læs op