ranumefterskole college

Velkommen til Danmarks første efterskole college...

På Ranum Efterskole College kombinerer du det bedste fra efterskolen med en international IGCSE eller AS/A level Cambridge International Examinations. Tilbuddet er perfekt for dig, der elsker engelsk og savner faglige udfordringer i 9. eller 10. klasse. Og det er skræddersyet til elever, som har gået i skole i udlandet og ønsker at afslutte med en international anerkendt eksamen, samt en dansk afgangsprøve.

IGCSE i 9. eller 10. klasse

Du får alt det bedste fra efterskolen; fællesskabet, 420 nye venner, profilfagene, rejserne og alle de andre spændende ting - samtidig med at du får en international eksamen.

Eleverne 9. årgang har 5 IGCSE fag + dansk, og forberedes samtidig til at afslutte med folkeskolens afgangsprøver (FSA).

Elever på international 10. årgang følger et prøvefrit forløb med 5-6 IGCSE fag + dansk som 1. eller 2. sprog.

AS/A level
 i 10.-11. klasse.

Her får du også en kombination af alt det bedste fra efterskolen og en international eksamen. Du vælger 4 fag - her er ingen obligatoriske fag - du vælger efter din interesse og dine kompetencer. AS / A Levels er kompetencegivende i en international grunduddannelse på linje med IB i de internationale gymnasier.

Det er vores mål, at forberede eleverne til en global og kompleks verden og vi byder alle elever velkomne til at tage del i og del af Ranum Efterskole College.

Kontakt os for yderligere information.

Ranum Efterskole College

_______________________

Ranum Efterskole College information brochure in Danish

Ranum Efterskole College information brochure in English