Adventure Scout

Tilbage til oversigten

Adventure Scout er for dig der godt kan lide at være aktiv og udfordre dig selv sammen med kammeraterne i naturen!

Gå til rejseinfo for Adventure

adventure2

I adventure scout tager vi på dagsture og overnatningsture i naturen. Vi arbejder desuden med både teoretiske og praktiske basisfærdigheder inden for friluftsliv. Du lærer at kunne klare dig på tur og får kendskab til naturen. Der vil være fokus på naturoplevelser, plads til hygge og samvær.

Friluftsliv er et fag, hvor konkurrenceelementet fra sportsverdenen ikke er i højsædet. Vi skal udfordres og have det sjovt.

Jeg elsker at være ude og have tid og ro til at nyde naturen. Det giver mig energi at følge årstiderne, se en smuk solnedgang, plukke bær, lave mad over bål, høre fuglekvidren eller at mærke efterårsvinden suse i kinderne. Ude mærker jeg rigtigt livet. 

Jeg vil gerne lære mine elever at skabe venskab med naturen, som er grundlaget for vores eksistens. Jeg har overnattet rigtigt mange gange under åben himmel, og jeg foretrækker min hængekøje, for så vild er jeg heller ikke med kryb og kravl. 

Det fede ved friluftsliv er at vi tager en pause fra konkurrencesporten for bare at nyde naturen, samværet og de helt fantastiske øjeblikke, som det kan give. Vi mærker sammen, at det på en eller anden måde bare giver mening at lære/lave de aktiviteter i naturen, som er grundlæggende for vores overlevelse i verden. 

Rejseinformation

 Rejsebrev

Undervisere

Mette M. Larsen  REC Employees Circle website v3 151640  

Mette B. Larsen
Dansk, geografi og adventure
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Heidi Lillelund
Idræt, Naturfag og Matematik.
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

 

Vilkår og egenbetaling

Vilkår: Alle elever er forsikret ifht. farlig sport op til 500.000,- kr. ved skader, som ikke er dækket
af skolens erhvervsforsikring.
Se også skolens sikkerhedsinstrukser for kajak/vand aktivitet. Det må forventes, at der vil være behov
for godt udstyr: Rygsæk, støvler, skaljakke, sovepose mv. Du er meget velkommen til selv at medbringe
mountainbike.
Egenbetaling 1.000,- kr.
Link til webshoppen

Link til skolens Søsikkerhedspolitik for sejlads med elever.

Find profilfaget på Facebook

Oversigt over mulighederne på Ranum Efterskole College Ranum Efterskole College Ranum Efterskole College Profilfag Ranum Efterskole College Rejser En International uddannelse Find Ranum Efterskole College Meld dig ind p� Ranum Efterskole College Bestil en rundvisning hos Ranum Efterskole College Ranum Efterskole College p� Facebook Nyheder p� Ranum Efterskole Ny elev p� Ranum Efterskole College L�s mere om Ranum Efterskole College Undervisning p� Ranum Efterskole College Ranum Efterskole College Internationale afdeling. Ranum Efterskole College Profilfag Ranum Efterskole College Rejser Ranum Efterskole College Billeder Ranum Efterskole College Kontakt Image Map
Oversigt over Partnere

Ranum Efterskole College  *  Seminarievej 23, 9681 Ranum  *  E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  *  Tel: 96 66 44 00  *  Læs op