Kære læser

nyeeleversdag ranumefterskole

Veloverstået nye elevers dag

Søndag bød på en hel fantastisk nye elevers dag fuld af solskin. 458 elever og deres familier var inviteret til Ranum, og blev fodret med information, lækker mad og det første møde med deres kommende efterskole venner. Alle de nye elever har også mødt deres kontaktgruppe og kontaktlærer og hørt om de kommende profilfag.

Hvis du gik glip af dagen, har du mulighed for at se de forskellige oplæg og informationer her:

Samling og velkomst med Forstander Olav Storm https://youtu.be/3Aqw_K0232w
9.X oplæg med Stine Møldrup Damgaard https://youtu.be/iqrvxbvMsEs
10.X og plus oplæg med Joakim Philipsen https://youtu.be/E_HznpecQVw
IGCSE & AS oplæg på Engelsk m. Matt Danaher https://youtu.be/y-_rCQfGd2c

Kontaktgruppebilleder til Blå Bog

I løbet af ugen har der været godt gang i kameraet, imens alle vores elever har fået taget kontaktgruppebilleder til Blå Bog. Der har været mange fede udklædninger og en del temaer, der har involveret vand. I kan se et af forløbene lige her:

Vi nyder den sidste tid sammen

Der er ikke mange uger tilbage inden efterskoleåret er omme. Derfor nyder vi den sidste tid vi har tilbage sammen. I løbet af ugen har det bl.a været en skøn solnedgangstur i kajak, en skøn tur i teatret i Aalborg med 45 elever og generel hygge og kvalitetstid.

90 minutters god stemning

To fodboldglade elever arrangerede en fællestur til Viborg for at se Viborg - AGF! Gennem 90 underholdende minutter var der skønsang, fællesskab som var med til, at skabe en skøn atmosfære på stadion. 2-2 blev resultatet, hvilket der er bred enighed om var et fair resultat blandt eleverne.

fodbold bussen  fodbold bussen2

Fysik- og sciencelærerne leger når eleverne er taget hjem

Fritfald i 30 sekunder er lige om hjørnet

Igen i år vil vi traditionen tro på kontrolleret vis, kaste elever ud fra en flyver, fastspændt en dygtig certificeret skydiver d. 9 juni. Nogen kalder det vanvid andre kalder det tandemspring. Sikkerheden har altid været i top og med de dygtige drenge og piger fra Nordjysk Faldskærmsklub er de unge i sikre hænder.

skydiving ranumefterskole4
Billede fra sidste år lige inden eleverne tog flyvemaskinen op.

Vi ønsker jer en rigtig god weekend :)

amalie   Rasmus Badstue

Amalie & Rasmus

Ranum Efterskole College

Oversigt over mulighederne på Ranum Efterskole College Ranum Efterskole College Ranum Efterskole College Profilfag Ranum Efterskole College Rejser En International uddannelse Find Ranum Efterskole College Meld dig ind p� Ranum Efterskole College Bestil en rundvisning hos Ranum Efterskole College Ranum Efterskole College p� Facebook Nyheder p� Ranum Efterskole Ny elev p� Ranum Efterskole College L�s mere om Ranum Efterskole College Undervisning p� Ranum Efterskole College Ranum Efterskole College Internationale afdeling. Ranum Efterskole College Profilfag Ranum Efterskole College Rejser Ranum Efterskole College Billeder Ranum Efterskole College Kontakt Image Map
Oversigt over Partnere

Ranum Efterskole College  *  Seminarievej 23, 9681 Ranum  *  E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  *  Tel: 96 66 44 00  *  Læs op