Kære læser

22218350 1963190330563311 4714433483347362615 o

Oplevelsesbarometeret har været helt i top, og man kan roligt sige, at eleverne har været vidt omkring i den her uge. Nu er klokken så slået kvart i hjemkomst, og det betyder, at de er på vej tilbage fra profilfagsrejserne. Rejserne har været meget forskellige, og det har destinationerne også.

Fællesnævneren for hver og én af dem er dog, at eleverne har været ude og opleve verden i fællesskab med hinanden og deres lærere. Og så har de afprøvet de færdigheder, de har dygtigjort sig i, i nye sammenhænge. I virkeligheden. Ude i verden. Den kombination styrker de små fællesskaber rundt omkring på holdene, uanset hvor langt og hvor længe, de har rejst.

Så velkommen hjem til alle elever og lærere. Vi er sikre på, I har haft nogle succesrige, uforglemmelige og fantastiske rejser!

Highlights fra ugens rejser

Hvis ikke du har nået at følge med på Facebook i løbet af ugen, så kan du her få et fint overblik over, hvordan rejserne udfoldede sig her og længere nede i nyhedsbrevet.

Sejlads i Kroatien

Dans i London

Ridning i Sverige

Outdoor i Danmark

Dykning i Egypten

Victor var i Budapest med Guide & Event

Victor fra Guide og Event er lige kommet hjem fra Budapest. Han har haft en fantastisk tur og en stor oplevelse i den ungarske hovedstad sammen med sine rejsekammerater. “The Parliament was definitely one of the most interesting things for me. I was so amazed by the huge and beautiful building, and by the different architectural styles both on the outside and inside.”

Viktor

18 spændende profilfagsrejser

Hvis I gerne vil se lidt mere fra de specifikke rejser, så er der her en oversigt over de 18 spændende profilfag. Hvis I klikker på billederne, kommer I til profilfagenes facebooksider, hvor man kan se, hvad de har lavet den seneste uge.

profilfag profilfag2
profilfag3 profilfag4
profilfag5 profilfag6
profilfag7 profilfag8
profilfag9 profilfag10
profilfag11
 profilfag12
profilfag13 profilfag14
profilfag15
 profilfag16
profilfag17 profilfag18

Invitation til Gensynsdag den 28.10 kl. 12-17

gensynsdag ranum

Vi skal mindes efterskoletiden, synge, og mødes i vores årgang og på tværs af årgangene.

Det er op til jeres egen årgang at arrangere en Gensynsfest om aftenen, hvis I ønsker dette.

Den kommende uge

Næste uge står i bearbejdelsens tegn. Alle de mange indtryk og oplevelser bliver vendt og drejet – hvad har vi lært? Hvad gik godt? Mindre godt? Hvad var det aller fedeste ved rejsen? Ugen bliver brugt på at samle op og lande tilbage på skolen igen. Og så skal kulturfagene ellers skydes i gang i næste uge, og det bliver rammesættende for den næste lange periode.

På fredag afholder vi en årlig tradition, nemlig Skolernes Motionsdag. Det bliver selvsagt en aktiv dag, hvor hele skolen deltager i forskellige idrætsaktiviteter.

Vi ønsker alle en rigtig god weekend.

Hilsen alle os på

Ranum Efterskole College

Oversigt over mulighederne på Ranum Efterskole College Ranum Efterskole College Ranum Efterskole College Profilfag Ranum Efterskole College Rejser En International uddannelse Find Ranum Efterskole College Meld dig ind p� Ranum Efterskole College Bestil en rundvisning hos Ranum Efterskole College Ranum Efterskole College p� Facebook Nyheder p� Ranum Efterskole Ny elev p� Ranum Efterskole College L�s mere om Ranum Efterskole College Undervisning p� Ranum Efterskole College Ranum Efterskole College Internationale afdeling. Ranum Efterskole College Profilfag Ranum Efterskole College Rejser Ranum Efterskole College Billeder Ranum Efterskole College Kontakt Image Map
Oversigt over Partnere