Kære læser

Overdrivelse fremmer forståelsen, men det er bestemt ikke en overdrivelse at sige, vi har haft nogle forrygende, uforglemmelige kulturfagsrejser. Hele ugen har eleverne arbejdet med efterbehandling af kulturrejserne, og på søndag viser vi billeder, film og fortæller for familier og andre elever. Få et indtryk af de mange oplevelser - klik på billedet.

Og så har vi, som du kan se længere nede haft fingrene i det indiske køkken.

Samtidig markerer søndag overgangen fra P2 til P3, så midt i tilbageblikket og efterarbejdningen, er det også blevet tid til at se frem mod de profilfag, man har valgt.

God fornøjelse med selv at gå på opdagelse her i nyhedsbrevet. Det er fyldt op med gode indlæg.

Kulturfagsdag

Vi ventilerer vores oplevelser i fordybende snakke og indlevende fremlæggelser om rejsehistorier og kulturmøder i hele verden. Det er på søndag, og det er et arrangement for alle elever og forældre. Der er desuden mulighed for at tale med en studievejleder både eftermiddag og aften.

Kulturfagsdag Program 2018 A3

"Når verden flytter sig"

Infoskærm Andreas Kamm

Foredraget om flygtninge og migrationskrisen i Europa bragte en gennemgang af den nuværende situation og et kvalificeret kig i krystalkuglen: Går det over – eller bliver udfordringen større? Foredraget er en del af vores særlige fokus på FN´s 17 Verdens mål.

Fodboldstævne

fodbold

KOM SÅ DE SKRIGGRØNNE!

I fredags triumferede ranumholdene i indendørsfodbold. Stævnet blev afholdt i Løgstør, og i aften er vinderne tilbage på banen. Mon ikke vi hiver endnu en sejr hjem til efterskolen? Vi hepper på alle holdene - fem seje hold stiller op.

"I et inferno af fortjente sejre, lækre detaljer og solide klø - hvor alle kæmpede bravt - kom en flok glade, trætte elever hjem med fine præmier," blev det berettet om de hjemvendte sejrsdrenge og -piger.

En snak om kulturfagsrejser

Herunder får du en lille forsmag på, hvad der er i vente på søndag. Et par elever fortæller om deres oplevelser på kulturfagsrejsen.

Fingermadsfrokost

Først var de skeptiske. Siden sprudlede de af latter. Bestikket udeblev i onsdags, fordi køkkenet serverede en autentisk indisk madoplevelse. Der blev spist med fingrene og smagt på det indiske køkken.

PVA

På lørdag er der sidste chance for at indsende enten foto, video eller artikel til konkurrencen. Der er kommet rigtig mange gode bud, og hvis du kunne tænke dig at stemme med eller bare se deltagerne, så klik dig ind på facebooksiden her eller på billedet nedenunder.

22281788 10155789243904592 7528429132364377207 n PS

Husk underskrift til optagelse.dk

Der er mange elever, der lige nu vælger, hvad der skal ske næste de næste år af deres liv. D. 1. marts skal forældre seneste have indsendt underskrift til optagelse.dk, hvor man også skal huske, at der skal vælges tre prioriteter, hvis der vælges en gymnasiel uddannelse. En er nok, hvis man vælger erhversuddannelse eller 10. klasse. Har man spørgsmål, så kan man som nævnt tale med en studievejleder på søndag.

Midtvejskrise eller succes?

Vi tager temperaturen på efterskolelivet og giver eleverne ordet. Vi har dermed gang i en større undersøgelse, som bevæger sig ind på elevernes oplevelse af at gå på Ranum Efterskole College. Her er et par af resultaterne, som de tager sig ud lige nu.

Skærmbillede 2018 02 09 kl. 22.41.53Skærmbillede 2018 02 09 kl. 22.42.20

2018 Super Bowl

Great match and Super Bowl night at Ranum, Eagles what a .. surprise, but fair.

superbowl1

superbowl2

superbowl3

Den kommende uge

I den kommende uge er der Imagination- og vennedageonsdagtiltorsdag. Eleverne vil opleve en anderledes hverdag og få helt nye erfaringer og møde hinanden på helt nye møder.

Næste weekend er der hjemrejse-weekend (fra torsdag kl. 14), og derudover kan du få et overblik over de øvrige arrangementer nedenfor.

Arrangementer de næste fem uger

Det sker på REC

Vi ønsker alle en rigtig god weekend

Hilsen alle os på