Kære læser

Gone travelling

Vi puster lige ud og trækker vejret dybt et par gange. Det har været en travl uge. Efterskolernes Aften og forberedelser til kulturfagsrejserne har fyldt enormt meget hele ugen. Men nu er vi endelig blevet klar. Klar til at udforske, opleve, møde verden. Eleverne går en tid i møde, de aldrig glemmer - sammen og i små rejsefællesskaber. Vi tager ud i hele verden for at blive klogere på kulturennaturenmennesker og os selv

19 kulturfagsrejser ud i verden

Vi rejser til Costa Rica (Coral), Cuba, Europa Tour, Hawaii, Indien, Japan, Kina, Malaysia, Namibia, Nepal Himalaya, Nepal Kultur, Nepal Venskabsskole, New zealand, Oman, Peru, Sydafrika, Sydkorea, Thailand, US Roadtrip.

Klik her for at få det fulde overblik over rejserne.

... Eller her for at følge med i de daglige opdateringer fra hele verden.

Efterskolernes aften

Efterskolernes aften var en bragende succes med masser af nysgerrige, måske fremtidige elever og forældre. Eleverne viste skolen frem og lærerne fortalte om fag, fællesskab og en masse andet. Man kunne opleve alt fra krybdyr til et ret godt spillende band, til en vaskeægte biografoplevelse og en autentisk efterskoleoplevelse med bålhygge og varm kakao. Se selv billederne herunder og vurder, om vi havde en herlig aften.

Elev forærer bærbar til AIDS-ramte i Sydarfika

Der er blevet samlet legetøj, donationer og en lang række andre genstande ind, som skal med på kulturfagsrejserne. Det bliver delt ud til mennesker rundt omkring i verden, der har hårdt brug for det. Den her donation er noget helt særligt. "Jeg giver bærbaren til nogle, der har mere brug for den, end jeg har. Jeg håber, mange af dem kan bruge den både i skolen og privat," fortæller eleven, der altså har besluttet at give sin bærbar væk til nogle af de udsatte børn og unge, hun skal besøge. Hun skal med kulturfagsrejsen Sydafrika til blandt andet Cape Town.

Sydkoreansk universitetsstuderende i Ranum

Torsdag besøgte fire sydkoreanske universitetsstuderende Ranum Efterskole College. De kom for at opleve, hvordan undervisning og hverdag foregår på en en dansk, international efterskole. Måske også for at blive inspirerede. Selvom der var fisk på menuen, som de ikke var vildt begejsterde for, så var tilbagemeldingerne fra dem positive, og besøget gik rigtig fint.

DSC 3609 ps 700x500

DSC 3617 ps 700x500

DSC 3625 ps 700x500

Vi slutter af med en stemningsvideo fra Efterskolernes Aften, som du får lige her.

Den kommende uge

Næste uge er vi ude og opleve verden. Alt der kommer til at ske, fortælles bedst af eleverne. Følg med på www.udforskverden.dk for at få indblik i rejserne.

Vi ønsker alle en rigtig god weekend.

Hilsen alle os på

Ranum Efterskole College

Oversigt over mulighederne på Ranum Efterskole College Ranum Efterskole College Ranum Efterskole College Profilfag Ranum Efterskole College Rejser En International uddannelse Find Ranum Efterskole College Meld dig ind p� Ranum Efterskole College Bestil en rundvisning hos Ranum Efterskole College Ranum Efterskole College p� Facebook Nyheder p� Ranum Efterskole Ny elev p� Ranum Efterskole College L�s mere om Ranum Efterskole College Undervisning p� Ranum Efterskole College Ranum Efterskole College Internationale afdeling. Ranum Efterskole College Profilfag Ranum Efterskole College Rejser Ranum Efterskole College Billeder Ranum Efterskole College Kontakt Image Map
Oversigt over Partnere